ARMBANDEN

Bewonder onze armbanden, handgemaakt door getalenteerde edelsmeden van over de hele wereld. Ontdek de verschillende stijlen en materialen van de armbanden die de kunstenaars met trots en oog voor detail hebben gemaakt. Prachtige zilveren armbanden met edelstenen uit bijvoorbeeld Bali, Mexico en India. Verschillende soorten leren armbanden uit Tibet, Israël en Bali, waarbij de verschillende etnische stijlen van deze sieraden mooi tot uiting komen. De armbanden uit Guatemala zijn geknoopt van helder gekleurd waxdraad met leuke details van kralen.
Uiteraard mogen de kralen armbanden niet ontbreken. We hebben blauwe en rode exemplaren uit Tibet met symbolische bedeltjes zoals een Tibetaanse geluksmunt of gebedsmolentje. Maar ook armbanden die gemaakt zijn van edelstenen kralen zoals de jade armbanden uit Myanmar. Wel hele speciale kralen armbanden die we in onze collecties hebben zijn de mala’s. Uiteraard worden mala’s in verschillende religies gebruikt tijdens het bidden, maar steeds vaker worden ze gedragen als armband of ketting.
Armbanden online bestellen bij Wereldse Juwelen is heel eenvoudig. Je kunt je ideale armband vinden door te zoeken op het type armband, de verschillende collecties, prijs en de soorten edelstenen. Uiteraard pakken we je armband als cadeautje in zodat je jezelf of iemand anders kunt verwennen.