Bij Wereldse Juwelen zijn we gefascineerd door vakmanschap, reizen, kwaliteit en service. Het initiatief voor Wereldse Juwelen is dan ook ontstaan door onze passie voor edelsmeden en reizen. Wij hebben onze vakkennis opgedaan aan de Vakschool voor Edelsmeden waarbij de belangstelling voor edelmetalen en edelsmeden is verfijnd. Deze twee aspecten, passie voor edelsmeden en reizen, zijn de bouwstenen die Wereldse Juwelen hebben gevormd.

De zilveren sieraden

We streven ernaar om alleen de allerbeste zilveren sieraden te leveren. We reizen de wereld af om jouw het perfecte juweeltje te kunnen aanbieden, want alleen het beste is goed genoeg. Onze sieraden worden door uiterst kundige edelsmeden van over de hele wereld gemaakt. Alle sieraden zijn handgemaakt en hebben invloeden van het land van herkomst, zijn authentiek en uiteraard van een hoge kwaliteit.

Ons ultieme doel is dat we je een juweel kunnen aanbieden waarmee je een stukje van je eigen wereld met je mee kan dragen. Bestel je bij ons een sieraad, dan pakken we je nieuwe juweeltje altijd gratis als cadeautje voor je in.

Mexicaans zilveren hanger met koraal en parel