Sieraden uit Nieuw-Zeeland

Maori sieraden en Maori kettingen bestel je online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakt door talentvolle ambachtslieden uit Nieuw-Zeeland van de beste kwaliteit jade. Gratis verzending & snelle levering!

Maori sieraden – Sieraden uit Nieuw-Zeeland

Maori sieraden en Maori kettingen bestel je online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakt door talentvolle ambachtslieden uit Nieuw-Zeeland van de beste kwaliteit jade. Gratis verzending & snelle levering!

Bewonder onze prachtige handgesneden sieraden uit Nieuw-Zeeland. Deze Maori sieraden hebben allemaal een speciale betekenis en zijn gemaakt van een superieure kwaliteit jade en been. Jade wordt door de Maori greenstone of Pounamu genoemd en ze beschouwen het als een zeer spirituele edelsteen. De prachtige juweeltjes zijn ontleend aan de traditionele Maori kunst en cultuur en alle Maori hangers in onze collectie hebben en duidelijke betekenis die verhalen over de strijd, reizen, triomfen en het erfgoed van de Maori mensen vertellen.
Zo staat de vishaak of de Hei Matau symbool voor een veilige reis. De Maori volkeren waren in het verleden afhankelijk van de zee voor het verzamelen van voedsel. De vishaak symboliseert voorspoed, overvloed, een goede gezondheid en respect voor de zee en al het leven in zee. Al deze betekenissen komen voort uit het oorspronkelijke gebruik van de vishaken met prachtige Maori sieraden tot gevolg.
Een ander uniek sieraad uit Nieuw-Zeeland is de hanger met het Manaia design die beschermd tegen het kwade. Dit symbool wordt beschouwd als de boodschapper tussen de goden en de gewone stervelingen en wordt meestal afgebeeld met het hoofd van een vogel, het menselijk lichaam en de staart van een vis. Hierdoor symboliseren Manaia Maori sieraden spirituele kracht en worden ze gezien als de gids die de geesten naar de hemel leidt. De symboliek van de Manaia wordt ook wel omschreven als het evenwicht tussen de hemel, aarde en de zee.
Onze collectie Maori sieraden uit Nieuw-Zeeland bestaat uit nog veel meer prachtige symbolen. Laat je inspireren en bestel een mooi Maori sieraad bij Wereldse Juwelen online.

Bekijk ook onze andere sieraden: Sieraden uit India | Tibetaanse sieraden |  Sieraden uit Indonesië | Sieraden uit Afrika |

Go to Top