Ringen

Een ring koop je bij online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakt door talentvolle edelsmeden wereldwijd.

 

RINGEN

Ringen koop je bij online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakt door talentvolle edelsmeden wereldwijd.

De ring is misschien wel het meest populaire sieraad in de geschiedenis van de mens. Ook vandaag de dag spelen ringen een onmisbare rol in de samenleving, met name als het gaat om levenslange verbintenissen. Ringen hebben namelijk een verscheidenheid aan symboliek; huwelijk, liefde, aanzien, rang, prestatie, familie banden en zelfs gemoedstoestanden.
Ringen kunnen een herinnering oproepen, een boodschap overbrengen, een ritueel signaleren, een politieke, sociale of religieuze verbinding symboliseren of persoonlijke stijl uitdrukken.
De ringen van Wereldse Juwelen zijn handgemaakt door talentvolle edelsmeden uit India, Indonesië, Israël, Tibet en Nepal. Eén van de ringen uit Israël is een prachtige geluksring met een bijzonder verhaal. Deze ring staat symbool voor vreugde en geluk en vertelt een verhaal over overtuigingen en veranderingen. Een andere ring uit Israël heeft ook een krachtige symbolische betekenis. Het Ana Bekoach, is één van de meest krachtige gebeden in de Joodse religie. De eerste twee woorden van dit gebed zijn in de zilveren ring gegraveerd. Uiteraard zijn dit slechts twee voorbeelden uit onze unieke collectie ringen.

Naast een ring die enkel van zilver is gemaakt hebben we ook een ruime collectie zilveren ringen met edelstenen. Bewonder onze prachtige juweeltjes. Een mooie passende ring kun je vinden door in de collectie ringen te zoeken op ringmaat.

Bewonder meer zilveren sieraden: zilveren armbanden |zilveren hangers | zilveren kettingen | zilveren oorbellen | mala’s|

Go to Top