Zilveren ringen met edelstenen

Zilveren ringen met edelstenen koop je online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakte door de beste edelsmeden ter wereld van .925 zilver.

ZILVEREN RINGEN MET EDELSTENEN

Een zilveren ring met edelsteen koop je online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakte door de beste edelsmeden ter wereld van .925 zilver.

Getalenteerde edelsmeden van over de hele wereld hebben met hun inspiratie en creativiteit een prachtige collectie ringen met edelstenen ontworpen. Wat resulteert in talentvolle originaliteit. En de edelsmeden van Wereldse Juwelen genieten hier zo van dat ze ons voortdurend blijven imponeren met hun nieuwe creaties. Ze werken met traditionele procedures om het glanzende zilver en de kleurrijke edelstenen te transformeren tot adembenemende zilveren ringen met edelstenen.
De zilveren ringen uit India zijn onder andere gezet met de edelstenen amethist en granaat. Granaat, de edelsteen met die prachtige dieprode kleur en het violet van de amethist zorgen voor een paar unieke juweeltjes.
Ben je meer op zoek naar een zilveren ring met een edelsteen die een etnische uitstraling heeft dan zijn de ringen uit Nepal echt wat voor jou. Een aantal van deze zilveren ringen zijn gezet met koraal. Koraal is een edelsteen die in Nepal als heilig wordt beschouwd en gezien wordt als een echte geluksbrenger. Kortom, edelstenen maken zilveren ringen fenomenaal wat zorgt voor een pronkstuk aan je vinger. Bewonder deze schitterende collectie en je zult ontdekken dat deze zilveren ringen met edelstenen ongeëvenaard zijn.

Bewonder meer zilveren sieraden: zilveren armbanden |zilveren hangers | zilveren kettingen | zilveren oorbellen | mala’s|

Go to Top