Ondanks het feit dat we de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij de behandeling van je bestelling, kan het zijn dat je toch niet tevreden bent. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing aanbieden. Heb je een klacht of suggestie over de uitvoering van je order of anderszins dan kun je hiervan melding maken via info@wereldsejuwelen.nl.

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage  Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Indianen ketting van turkoois en spondylus