Zilveren ringen

Home/Ringen/Zilveren ringen

 

ZILVEREN RINGEN

Vaak zijn sieraden doordrenkt van symbolische betekenissen. Zo staat de ring bijvoorbeeld voor eenheid en eeuwigheid. Dit zijn traditionele associaties die het huwelijk en andere belangrijke verbintenissen verklaren. De ronde vorm van een ring symboliseert bescherming. De ring is als het ware een talisman die de negativiteit weert door de continuïteit van de ronde ring.
De collectie handgemaakte zilveren ringen van Wereldse Juwelen beschikt over klassieke en hedendaagse stijlen afhankelijk van de regio’s waaruit ze afkomstig zijn. Zilveren ringen uit Indonesië en Israël vormen een eerbetoon aan de religie en traditionele kunstvormen uit deze landen. De zilveren ringen uit Israël zijn geïnspireerd op heilige gebeden en gegraveerd met Hebreeuwse inscripties.
Batik is een traditionele kunstvorm uit Indonesië met complexe motieven, wat uiterst gedetailleerd vertaald is naar een bijzondere handgemaakte zilveren ring. Wereldse Juwelen presenteert met trots deze mooie collectie ambachtelijk vervaardigde zilveren ringen voor vrouwen. De zilveren ringen zijn met de handgemaakt door begaafde edelsmeden wereldwijd. Naast zilveren ringen hebben we in onze collectie ook zilveren ringen met edelstenen. Bewonder onze zilveren ringen en bestel ze online, ze zijn echt meer dan de moeite waard.

Bekijk meer ringen: zilveren ringen met edelstenen