Zilveren ringen

Home » Ringen » Zilveren ringen

Zilveren ringen voor dames bestel je online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakt door edelsmeden van de beste kwaliteit zilver.

 • NIEUW!
 • NIEUW!
 • NIEUW!
 • NIEUW!
 • NIEUW!
 • NIEUW!
 • NIEUW!
 • NIEUW!
 • NIEUW!
 • NIEUW!
 • NIEUW!
 • NIEUW!
 • NIEUW!

Zilveren ringen

Een zilveren ring voor dames bestel je online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakt door edelsmeden van de beste kwaliteit zilver.

Bewonder onze unieke zilveren ringen, handgemaakt door talentvolle edelsmeden van over de hele wereld. Als je op zoek bent naar een mooi sieraad om je vingers mee te versieren, neem dan gauw een kijkje in onze collectie zilveren ringen. We hebben een breed assortiment aan beschikbare stijlen en designs uit verschillende landen. Dit zorgt ervoor dat onze ringen van zilver zeer divers zijn, want elke edelsmid uit de verschillende landen gebruiken andere technieken om de mooiste juweeltjes te creëren. Of je nu de voorkeur geeft aan een fijne zilveren ring of een wat grover exemplaar, je zult zeker iets vinden wat een perfecte aanvulling op je sieradendoosje zal zijn.

Hoewel de meeste mensen één zilveren ring aan een vinger per hand dragen, is het tegenwoordig ook helemaal hip om meerdere ringen van zilver tegelijk om meerdere vingers te dragen. Combineer verschillende designs, kleuren en breedtes en je ziet er fantastisch uit. Hou dan wel de rest van je outfit rustig met zo min mogelijk accessoires zodat de sieraden om je vingers de echte eyecatchers zijn. Je handen zijn je hele leven iedere dag druk voor je bezig, dus soms verdienen ze het om versierd te worden met mooie sieraden zoals zilveren ringen. Mix en match de verschillende ringen van zilver voor een verbluffend effect en trakteer jezelf op een mooie zilveren ring.

Zilveren ringen voor dames

Zilveren ringen voor dames zijn er in veel verschillende design, en in onze collectie is er voor elk wat wils.

Een zilveren ring voor dames alleen is al een prachtig sieraad op zich. Hoewel deze zilveren ringen ook als eenvoudig gezien kunnen worden zijn ze dat allerminst. Onze dames ringen van zilver uit Bali zijn bijvoorbeeld prachtig gedecoreerd met verschillende versieringstechnieken. En de zilveren ringen uit Peru zijn uniek vanwege de prachtig grote bloem designs van filigrain.

Een dames ring van zilver is er ook met prachtige kleurrijke edelstenen. Een ring met één grote edelsteen is met zijn opvallende formaat, design en gekleurde edelsteen een echte eyecatcher. Dus een grote dames ring van zilver kan zeker smaakvol en stijlvol zijn. Elke dames ring van zilver in onze collectie is gemaakt van de beste kwaliteit edelstenen en zilver (.925).

Maar zilveren ringen voor dames kunnen natuurlijk ook nog variëren in het aantal edelstenen in een ring. Hoewel het lijkt alsof de meeste dames ringen van zilver maar één edelsteen bevatten, zijn ringen met meerdere edelstenen net zo adembenemend. Verschillende edelstenen in allerlei vormen en maten gezet in een mooi zilveren zetting, laten een fantastische en oogverblindende indruk achter.

Zilveren ring cadeau

Een zilveren ring voor dames is altijd een mooi geschenk om te geven. Of je nu op zoek bent naar een ring om jezelf te trakteren, of om te geven aan een geliefde, je moeder of je beste vriendin. Een ring van zilver is een heel persoonlijk en mooi geschenk om te geven. Een dames ring van zilver is niet alleen leuk om te geven, maar ook een mooie blijvende herinnering. Daarom zijn ringen van zilver een ideaal cadeau.

Heb je een mooie dames ring van zilver gevonden, maar weet je niet welke maat je moet kopen? In de maattabel staan verschillende manier omschreven hoe je je ringmaat kunt meten. Zo vind je eenvoudig en snel de perfecte maat voor jouw ring. Van zilveren ringen krijg je nooit genoeg. Kies je favoriet en bestel ze eenvoudig online.

De ring als symbool

Sieraden zijn vaak doordrenkt met symboliek. En dat is voor de ring niet anders. Een ring is een cirkelvormig sieraad dat rond de vinger wordt gedragen. Ringen zijn dus in feite cirkels en in bijna alle culturen ter wereld staat de cirkel symbool voor eenheid en eeuwigheid. De ring symboliseert ook bescherming, door de continue ronde vorm van de ring beschermt deze als een ware talisman tegen negativiteit.

Maar de ring staat natuurlijk ook symbool voor de liefde en het huwelijk. De meeste volhardende traditie is de symboliek tussen twee mensen die een verlovings- of trouwring dragen. Het dragen van een trouwring gaat al meer dan 4800 jaar terug. De Grieken geloofden dat de ader van de liefde van de linker ringvinger naar het hart toe liep. Op deze manier kon men laten zien dat het hart al aan iemand toehoort en dat de drager een relatie heeft. Tegenwoordig geeft de persoonlijke voorkeur de doorslag aan welke hand de trouwring gedragen wordt. Maar de ringvinger is wereldwijd uitgegroeid tot de meeste gebruikelijke plek om de trouwring aan te dragen.

Ringen worden dus al eeuwen gedragen en hebben vaak een belangrijke betekenis. Ze geven familiebanden aan, politieke of religieuze overtuigingen, maar ze worden ook gedragen als aanduiding van een lidmaatschap van een bepaalde groep. Maar de voornaamste reden om een ring te dragen is tegenwoordig toch wel om uiting te geven aan een persoonlijke stijl. Kortom, de ring als sieraad heeft veel symboliek en maakt veel krachtige statements.

Bewonder meer zilveren sieraden: zilveren armbanden |zilveren hangers | zilveren kettingen | zilveren oorbellen | mala’s|

Go to Top