Sieraden uit Indonesië

Home/Sieraden uit Indonesië

 
 
 

SIERADEN UIT INDONESIË EN BALI – INDONESISCHE EN BALINESE SIERADEN

Indonesische sieraden bieden de wereld een verscheidenheid aan vakmanschap met een rijk cultureel erfgoed. Het unieke van de Indonesische edelsmeden is hun uitmuntende bekwaamheid die van generatie op generatie wordt doorgegeven waardoor prachtige Indonesische sieraden ontstaan. Al decennia lang maken talentvolle families prachtige Indonesische sieraden die gebaseerd zijn op traditionele ontwerpen.
Zilveren sieraden uit Indonesië worden regelmatig versierd met delicate filigrain designs vaak gecombineerd met kleurrijke edelstenen, koraal, amber of abalone schelp. Ook de collectie Indonesische sieraden van Wereldse Juwelen heeft een verscheidenheid aan edelstenen, koraal en gekleurde schelpen, waardoor een kleurrijke assortiment sieraden is ontstaan.
Bali is al eeuwenlang het hart van de Indonesische edelsmeedkunsten en dus ook van de Balinese sieraden. Hierdoor komen er nog steeds edelsmeden van andere Indonesische eilanden naar Bali toe. Doordat de edelsmeden van bijvoorbeeld Java gespecialiseerd zijn in fijne filigrain waarbij Indonesische sieraden versierd worden met heel fijn zilverdraad. En de Balinese ambachtslieden in granulatie waarbij Indonesische sieraden versierd worden met zeer fijne zilveren bolletjes, worden eeuwenoude tradities gecombineerd waardoor prachtige Indonesische en Balinese sieraden ontstaan. Laat je inspireren en bestel een mooi Indonesisch sieraad bij Wereldse Juwelen online.