Sieraden uit Thailand

Thaise sieraden koop je bij Wereldse Juwelen. Handgemaakt door ambachtslieden van hoogwaardige materialen. Gratis verzending & snelle levering.

 

Thaise sieraden – Sieraden uit Thailand

Thaise sieraden koop je bij Wereldse Juwelen. Handgemaakt door ambachtslieden van hoogwaardige materialen. Gratis verzending & snelle levering.

Onze collectie sieraden uit Thailand is handgemaakt door een kunstenares uit Thailand, die van kleurrijke kralen prachtige oorbellen maakt. Ze is al haar hele leven in handwerk geïnteresseerd geweest, maar toen ze in aanraking kwam met handgemaakte Thaise sieraden was haar interesse gewekt. Ze vindt het fijn om tussen haar kleurrijke edelstenen en parels te zitten waar ze inspiratie opdoet om nieuwe ontwerpen te creëren.
Maar de natuur is haar grootste inspiratiebron. Het maakt haar vrolijk als ze hoort dat mensen haar Thaise sieraden graag dragen, dat stimuleert haar om nog meer mooie oorbellen te maken. De kleuren combinaties die ze maakt zijn dan ook voortreffelijk. De fel roze kleur van kwarts samen met de zachte tinten van rozenkwarts en parels zorgen voor een prachtig juweeltje. En wil je een meer opvallend paar oorbellen dan kun je kiezen voor de edelstenen agaat, aquamarijn en peridoot of een kleurrijke combinatie van magnesiet, carneool en citrien.
Deze fleurige collectie Thaise oorbellen is geregen op een zijden draad en bevestigd aan een zilveren oorhaakje. Heb je binnenkort een feestje, deze thaise sieraden staan fantastisch bij een feestelijke outfit. Maar je kunt natuurlijk ook de gastvrouw verrassen met een prachtig paar oorbellen uit Thailand.

Een deel van de collectie sieraden uit Thailand bestaat uit armbanden. Deze wrap armbanden zijn bijzonder populair en geliefd. Ze zijn vakkundig handgemaakt en net zo opvallend als verfijnd. Voor degene die wel van een beetje kleur houden hebben we breed assortiment edelstenen die voor de prachtige kleuren van deze armbanden zorgen. Agaat, turkoois, howliet en verschillende kleuren jade kralen zijn de eyecatchers van deze wrap armbanden. Deze mooie edelstenen kralen handgeweven tussen lederen strengen zijn een perfect upgrade van je dagelijkse look.
Laat je inspireren en bestel je mooie Thaise sieraden bij Wereldse Juwelen online.

Bekijk ook onze andere sieraden: Sieraden uit India | Tibetaanse sieraden | Maori sieraden | Sieraden uit Indonesië | Sieraden uit Afrika |

Go to Top