Tibetaanse Sieraden - Nepalese Sieraden - Handgemaakte sieraden uit Tibet en Nepal

Bestel je Tibetaanse sieraden online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakt door talentvolle ambachtslieden. Gratis verzending & snelle levering!

 

Tibetaanse sieraden – Sieraden uit Tibet en Nepal

Bestel je Tibetaanse sieraden online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakt door talentvolle ambachtslieden. Gratis verzending & snelle levering!

Het mooie aan de sieraden uit Tibet en Nepal is dat ze de authentieke oude culturen uit Nepal en Tibet weerspiegelen. Al onze Tibetaanse sieraden net als onze Nepalese sieraden zijn handgemaakt door lokale edelsmeden. Moderne machines en gereedschappen zoals we dat in de westerse wereld kennen hebben de Tibetaanse edelsmeden niet.
Het mooie hiervan is dat Tibetaanse en Nepalese sieraden op deze manier hun kenmerkende antieke uiterlijk behouden. Ze hebben een rustieke, bijna onafgewerkte uitstraling, in tegenstelling tot de vaak perfecte symmetrische en vlekkeloze sieraden uit het westen.
Tibetaanse en Nepalese sieraden worden allemaal één voor één gemaakt met vaak niet meer dan een hamer en een beitel. De sieraden zijn vaak ook een stuk groter en grover dan de sieraden die gemaakt worden in de meeste andere landen. Sieraden uit Tibet en Nepal zijn niet te verwarren met machinaal massa geproduceerde sieraden en precies hierin ligt de eenvoudige schoonheid.

Kralen, koraal, turkoois, edelsteen, Tibetaans zilver voor authentieke Tibetaanse sieraden

Sieraden uit Tibet zijn vaak uitbundig van kleur doordat ze gezet zijn met kleurrijke edelstenen. Koraal, turkoois en lapis lazuli worden door de Tibetanen en Nepalezen als heilige edelstenen gezien. Ook in onze collectie sieraden uit Tibet en Nepal zijn de geliefde heilige edelstenen ruimschoots aanwezig. Laat je inspireren en bestel een mooi Tibetaans of Nepalees sieraad bij Wereldse Juwelen online.

Tibetaanse armbanden met een diepere Boeddhistische betekenis

Tibetaanse armbanden draag je met een reden. Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een sieraad dat je helpt bij het vinden en ervaren van geluk en verlichting. Natuurlijk draag je een Tibetaanse geluksarmband ook om zijn prachtig gekleurde kralen, edelstenen en bedels. Zoals een Hamsa handje, een vredessymbool of kralen van turkoois en koraal.

Een Tibetaanse armband van Wereldse Juwelen is altijd uniek. Ze worden met de hand gemaakt in Tibet en hebben elk hun eigen betekenis. Afhankelijk van de edelstenen of kralen die zijn verwerkt in de armband. Zo vind je dus altijd een armbandje dat aansluit bij jouw persoonlijke behoefte. Zoals geluk, gezondheid, verlichting of juist fortuin.

Handgemaakte Tibetaanse sieraden: Van mala tot hanger en oorbellen

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten Tibetaanse sieraden. Bijvoorbeeld met kralen, edelstenen zoals turkoois, koraal of howliet. Er bestaan ook Tibetaanse geluksarmbanden met schelpen, Bodhi zaden of jakbot. Elk met hun eigen betekenis. Een Tibetaanse zilveren armband voor dames worden ook vaak voorzien van bedels. Zoals het gelukssymbool voor een lang en gelukkig leven, een Hamsa handje die je beschermt tegen negatieve energieën of de heilige symbolen van het Boeddhisme. Naast het gebruik van diverse symbolen, kan een Tibetaanse geluksarmband ook zijn gemaakt van verschillende materialen. Zoals houten kralen, leer of zilver. Een armband met houten kralen wordt ook wel een Tibetaanse houten Mala armband genoemd. Een leren armband uit Tibet kan glad van structuur of gevlochten zijn. Ze kunnen zijn voorzien van kralen, bedels, hangers of edelstenen. Ben je meer een liefhebber van zilver? Een Tibetaanse armband van Wereldse Juwelen wordt vervaardigd van .925 zilver. Vaak zijn ze voorzien van betekenisvolle mantra’s. Zoals Om Mani Padme Hum. Deze mantra staat voor harmonie en liefde, maar biedt ook bescherming.

Waarom kiezen voor een Tibetaanse geluksarmband?

In de eerste plaats kies je voor een Tibetaanse geluksarmband om hun prachtige look en diepere betekenis. Doordat er alleen natuurlijke materialen worden gebruikt, zijn deze handgemaakte en unieke armbanden uit Tibet overal mee te combineren. Je draagt ook een Tibetaanse armband van Wereldse Juwelen omdat elk exemplaar uniek is. Kies de armband met symbolen, kralen of bedels die het meest aansluit bij jouw persoonlijkheid. Zo draag je altijd een stukje spiritualiteit, geluk en bescherming met je mee. Waarheen je ook gaat.

Tibetaanse armbanden online bestellen of cadeau geven

Of je nu op zoek bent naar een Tibetaanse armband of mala ketting. De armbanden van Wereldse Juwelen worden allemaal met de hand gemaakt. Natuurlijk met zorg, liefde en vakmanschap. Vervaardigd door echte vaklieden uit Tibet of Nepal. Je draagt dus altijd een uniek sieraad om je pols. Bijvoorbeeld een gevlochten Tibetaanse geluksarmband van leer, een mala of een zilveren Tibetaanse armband.

De Tibetaanse sieraden en zilveren armbanden uit onze webshop zijn natuurlijk ook leuk om cadeau te geven. Aan een dierbare vriend of vriendin of een ander bijzonder persoon. Wij verpakken jouw armband in een mooie cadeauverpakking. Weet je niet helemaal zeker met welke Tibetaanse armband je iemand gelukkig gaat maken? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een cadeaubon.

Een handgemaakte armband bestellen bij Wereldse Juwelen doe je uiteraard ook altijd veilig. Onze sieraden webshop is voorzien van het Webshop Keurmerk. Wij verzenden jouw Tibetaanse armbanden binnen Nederland altijd gratis. Geef je jouw bestelling op werkdagen voor 16.00 uur aan ons door? Dan wordt deze dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. Je hoeft dus nooit lang te wachten op een flinke dosis geluk, bescherming en gezondheid.

Bekijk ook onze andere sieraden: Sieraden uit India | Tibetaanse sieraden | Maori sieraden | Sieraden uit Indonesië | Sieraden uit Afrika |

Go to Top