Leren armbanden

Home/Armbanden/Leren armbanden

 

LEREN ARMBANDEN

Leer is een prachtig en duurzaam materiaal dat door de eeuwen heen zijn dienst wel heeft bewezen. Denk alleen maar aan kleding en schoeisel. Maar tegenwoordig heeft leer ook een andere functie en dat is dat het veelvuldig wordt gebruikt bij het vervaardigen van sieraden. Met name leren armbanden hebben een aantrekkingskracht op zowel mannen als vrouwen. De collectie leren armbanden van Wereldse Juwelen komt uit Tibet, Israël en Bali.
De leren armbanden uit Bali hebben een modern karakter en zijn handgemaakt van zeer hoogwaardig leer. De in het oog springende details van deze leren armbanden zijn gemaakt van messing. De meeste van deze armbanden zijn gemaakt van bruin leer maar er zitten ook een aantal verrassende kleuren tussen.
De ambachtslieden uit Tibet hebben hun leren armbanden allemaal een verschillende betekenis gegeven door er een symbolisch bedeltje aan te hangen. Het Om-mantra teken, het vredessymbool en een Tibetaanse geluksmunt zijn slecht enkele voorbeelden van deze bedeltjes. Naast leer zijn deze leren armbanden ook van andere materialen gemaakt zoals touw, kralen van hout, schelp en Tibetaans zilver. Combineer de verschillende leren armbanden met elkaar voor een prachtig versierde pols!

Bekijk meer armbanden: geknoopte armbandenkralen armbanden | wrap armbanden | zilveren armbandenzilveren armbanden met edelstenen