Leren armbanden

Home » Armbanden » Leren armbanden

Leren dames armbanden koop je online bij Wereldse Juwelen. Vanaf €12,50 per stuk! Handgemaakt door ambachtslieden. Gratis verzending & snelle levering.

 

LEREN ARMBANDEN

Ontdek de unieke collectie leren armbanden van Wereldse Juwelen. Handgemaakt door ambachtslieden uit verschillende continenten. Verschillende continenten betekent verschillende stijlen en dat maakt onze collectie uniek. De leren armbanden zijn er in diverse soorten en maten. Mooie brede leren manchetarmbanden, polsbandjes, wikkelarmbanden met kralen en een scala aan unieke leren armbanden met bedeltjes. Allemaal handgemaakt van mooi leer.

Leer is een prachtig en duurzaam materiaal dat door de eeuwen heen zijn dienst wel heeft bewezen. Denk alleen maar aan kleding en schoeisel. Maar tegenwoordig heeft leer ook een andere functie en dat is dat het veelvuldig wordt gebruikt bij het vervaardigen van sieraden. Met name leren armbanden hebben een grote aantrekkingskracht op zowel heren als dames.

De collectie leren armbanden van Wereldse Juwelen komt uit Tibet, Israël en Bali.
De leren armbanden uit Bali hebben een modern karakter en zijn handgemaakt van zeer hoogwaardig leer. De in het oog springende details van deze leren armbanden zijn gemaakt van messing. De meeste van deze armbanden zijn gemaakt van bruin leer maar er zitten ook een aantal verrassende kleuren tussen.
De ambachtslieden uit Tibet hebben hun Tibetaanse armbandjes van leer een speciale of spirituele betekenis gegeven door er een symbolisch bedeltje aan te hangen. Het Om-mantra teken, het vredessymbool en een Tibetaanse geluksmunt zijn slecht enkele voorbeelden van deze bedeltjes. Voor wie bestel jij een Tibetaans geluksarmbandje met deze mooie symbolen? Naast leer zijn deze leren armbanden ook van andere materialen gemaakt zoals touw, kralen van hout, schelp en Tibetaans zilver. Combineer de verschillende leren armbanden met elkaar voor een prachtig versierde pols!

Doordat de leren armbanden door ambachtslieden in verschillende landen zijn gemaakt is er zowel een klassieke als eigentijdse collectie ontstaan. Neem snel een kijkje in ons unieke assortiment en laat je verblijden met een mooie leren armband van Wereldse Juwelen. Je kunt deze gemakkelijk online bestellen en betalen. We hebben meerdere betaalmogelijkheden en we pakken je leren armband altijd gratis voor je in. Ook voor het verzenden van je bestelling betaal je niks en op werkdagen voor 16:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden.  Bekijk het volledige aanbod in onze sieraden webshop.

Bekijk alle zilveren sieraden: zilveren hangers |zilveren oorbellen |zilveren ringen |zilveren kettingen |mala’s |

Go to Top