Wrap armbanden

Home » Armbanden » Wrap armbanden

Shop je wikkelarmband voor dames online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakt door ambachtslieden van de beste materialen. Gratis verzending & snelle levering!

 

WIKKELARMBANDEN – WRAP ARMBANDEN

Bestel je wikkelarmbanden of wrap armbanden online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakt door talentvolle ambachtslieden van de beste kwaliteit materialen.

De hipste trend op het gebied van sieraden zijn wrap armbanden. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Het grote voordeel van deze armbanden is niet alleen dat ze er geweldig uitzien, ze kunnen zowel alleen als samen met andere sieraden en armbanden worden gedragen. Draag een lange wrap armband als een manchet armband of draag een aantal verschillende wrap armbanden voor een speels gelaagd effect. Van welke stijl je ook houdt een wrap armband is er voor iedereen.
Wrap armbanden worden ook wel wikkelarmbanden genoemd. En ook al blijven we ze armbanden noemen, ze zijn ook uitstekend te dragen als ketting (mits je een lange variant hebt) of enkelbandje. Al onze wrap armbanden zijn in Thailand handgemaakt van leer en verschillende soorten kralen edelstenen. Turkoois, agaat, howliet en jade zijn slechts enkele voorbeelden kralen edelstenen waar de armbanden van zijn gemaakt.
Geef wat extra glans aan je outfit met een kleurrijke stapel wrap armbanden. Welke kleur je ook kiest, je weet je vast te onderscheiden van de menigte. Probeer de verschillende kleuren die onze collectie rijk is, je kunt er eindeloos mee variëren. Maak een statement met je wrap armbanden, of je ze nu alleen draagt of mixed en matched met andere armbanden.

Bekijk alle zilveren sieraden: zilveren hangers |zilveren oorbellen |zilveren ringen |zilveren kettingen |mala’s |

Go to Top