Voor een aantrekkelijke look die levendigheid en kleur geeft, is een handgemaakte wrap armband een uitzonderlijk cadeau voor elke vrouw die van mooie sieraden houdt. Onze handgemaakte wrap armbanden zijn gemaakt van stroken leer en de afwerking van het ontwerp bestaat uit kleurrijke kralen edelsteentjes. Wanneer je op zoek bent naar een onvergetelijk cadeau voor iemand waar je om geeft, dan is een handgemaakte wrap armband een geweldige optie. Een wrap armband is een prachtige keuze voor een geschenk, het is origineel en zeer onwaarschijnlijk dat iemand anders precies dezelfde draagt. Kies bij het uitzoeken van een handgeweven wrap armband voor de favoriete kleur of edelsteen van je geliefde en je schiet helemaal in de roos.

Wereldse Juwelen heeft een grote verscheidenheid wrap armbanden en door de verschillende tinten edelstenen kunnen er vele kleuren combinaties gemaakt worden. Ze zijn uniek en exotisch en gemakkelijk te combineren met verschillende kleuren kleding. De kralen van edelstenen zijn bijzonder mooi en kunnen zowel bij een avondjurk als bij een werktenue gedragen worden.

Shop wrap armbanden >

Wrap armbanden

De wrap armbanden zijn van verschillende kleuren leer gemaakt, van het klassieke zwart tot de lichte varianten leer. Een fantastische combinatie is de wrap armband met licht bruin leer en de turkoois kralen. Maar naar welke armband je voorkeur ook uit gaat, alle onze wrap armbanden zijn handgemaakt door ambachtslieden uit Thailand en met de grootst mogelijke aandacht en zorg geweven.

Mode is voornamelijk plezier maken met de looks die je kunt creëren en het dragen van iets dat in meer of mindere mate opvalt. Wrap armbanden zijn een fantastische manier om je verschijning op te krikken, zonder dat je de laatste trends overboord gooit. Wrap armbanden kunnen zowel elegant als stoer gedragen worden, dat is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke smaak. Een enkele wrap armband met fijne kralen van edelstenen staan heel elegant vergeleken met een pols vol verschillende wrap armbanden wat een meer stoer uiterlijk geeft.

Wrap armbanden dragen erg comfortabel, ze zijn mooi, eindeloos te combineren en geven een gewone outfit net dat beetje extra. Het fijne van deze armbanden is dat ze vrijwel om elke pols passen want ze zijn instelbaar in verschillende lengtes.

Laat je inspireren door de nieuwe collectie wrap armbanden uit Thailand en shop ze allemaal.

Shop wrap armbanden >