Zilveren kettingen met edelstenen

 

ZILVEREN KETTINGEN MET EDELSTENEN

Edelstenen zijn zeldzame gesteenten die bekend staan om hun eindeloze schoonheid, duurzaamheid en zeldzaamheid. Het is niet voor niks dat deze glanzende juweeltjes worden gebruikt voor het vervaardigen van sieraden. De visuele aspecten zoals de prachtige glans, het vuur, de lichteffecten en de doorzichtigheid zijn ook in onze zilveren kettingen met edelstenen terug te vinden. Getalenteerde edelsmeden van over de hele wereld hebben hun edelsteentje bijgedragen om een prachtige collectie zilveren kettingen met edelstenen te maken.
De edelsteen amethist is bijvoorbeeld overdadig aan violet en zowel uniek als verleidelijk van kleur. Amethist symboliseert spirituele wijsheid, oprechtheid en nederigheid, maar bovenal wordt de amethist gewaardeerd als een steen van vriendschap.
En wat dacht je van een zilveren ketting met de edelsteen maansteen. Deze edelsteen wordt gekenmerkt door een betoverend spel van licht. Deze edelsteen dankt haar naam aan de witte bijna magische glans die op maneschijn lijkt. Dit zijn slechts twee schitterende edelstenen die in onze collectie is terug te vinden.
De zilveren kettingen met edelstenen komen uit Indonesië, Mexico en de Verenigde Staten. Maar de kettingen uit de VS zijn wel heel bijzonder want deze zijn slechte één keer met de handgemaakt door Indianen. Met deze kettingen heb je dus echt een uniek sieraad in handen. Kortom je zilveren kettingen met edelstenen bestel je online bij Wereldse Juwelen. Meer sieraden online shoppen? Bekijk dan ook onze overige producten.

Bekijk meer zilveren sieraden: zilveren armbanden |zilveren hangers | zilveren oorbellen | zilveren ringen | mala’s|

Go to Top