Kettingen voor hangers

Home » Kettingen » Kettingen voor hangers

KETTINGEN VOOR HANGERS

Kettingen voor hangers zijn in oude culturen ontstaan door het dragen van een amulet of talisman om de hals. De collectie kettingen voor hangers van Wereldse Juwelen bestaat uit verschillende materialen en stijlen. Zo kun je bij ons een ketting zonder hanger bestellen van de materialen zilver en leer.

Zilveren ketting zonder hanger

Een zilveren ketting zonder hanger heeft Wereldse Juwelen in verschillende soorten schakels. Deze verschillende schakels hebben allemaal hun eigen charme. Een dikkere jasseron schakel heeft bijvoorbeeld een veel stoerdere uitstraling dan een fijne Venetiaanse schakel. Wat zorgt voor een hele andere look en feel van je outfit.  En mocht je een zilveren ketting zonder hanger toch iets te basic vinden dan kun je er natuurlijk altijd een mooie hanger aan bevestigen.

Een zilveren ketting zonder hanger kun je bij Wereldse Juwelen in verschillende lengtes en diktes bestellen. In het keuzemenu van je favoriete ketting zonder hanger kun je eenvoudig de juiste lengte en dikte van jouw ketting selecteren. Al onze zilveren kettingen zonder hanger zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit (.925) zilver. Een prachtig edelmetaal met een witglanzende kleur die bij elke outfit past. Een zilveren ketting zonder hanger heeft een tijdloos karakter en zijn zeer geliefde sieraden bij zowel dames als heren.

Leren ketting zonder hanger

Maar misschien ben jij wel op zoek naar een wat stoerdere ketting die mooi gecombineerd kan worden met één van onze hangers of een hanger die je al hebt. In dat geval is een leren ketting zonder hanger een goede keuze. Ook een ketting zonder hanger van leer hebben we beschikbaar in verschillende kleuren, lengtes en diktes. Het leer is van topkwaliteit en de sluiting is van de hoogste kwaliteit (.925) zilver. Bij onze leren kettingen zonder hanger heb je de keuze uit een karabijnsluiting of een veerring sluiting, afhankelijk van de dikte van de leren ketting. Een leren ketting zonder hanger is bij zowel mannen als vrouwen een zeer geliefd sieraad.

Naast de leren ketting met zilveren sluiting hebben we ook nog vergelijkbare kettingen zonder hanger van andere materialen zoals rubber, zijde of katoen. Ook deze kettingen sluiten met een zilveren sluiting. Uiteraard zijn ook deze kettingen in verschillende lengtes online te bestellen. Shop al je sieraden online bij Wereldse Juwelen.

Bekijk meer zilveren sieraden: zilveren armbanden |zilveren hangers | zilveren oorbellen | zilveren ringen | mala’s|

Go to Top