Geknoopte armbanden - Geknoopte armbandjes

Geknoopte armbandjes koop je online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakte door ambachtslieden van de beste kwaliteit materialen.

 

Geknoopte armbanden

Geknoopte armbandjes koop je online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakte door ambachtslieden van de beste kwaliteit materialen.

Bewonder onze geknoopte armbanden en mix en match kleuren en stijlen om je eigen look te creëren. Deze prachtige geknoopte armbanden zijn allemaal met zorg gemaakt van gewaxt polyester draad door vrouwen in Guatemala. Voor het vervaardigen van de  geknoopte armbanden worden kleurrijke draden gebruikt, maar de dames maken ook gebruik van van bijzondere knopen en kralen die zorgen voor opvallende details.De vrouwen noemen hun geknoopte armbanden de boodschappers van verbinding. De armbanden veranderen de levens van de vrouwen die ze maken en verrijken de levens van de mensen die ze dragen.

Naast het creëren van mooie geknoopte armbanden is de missie om inkomsten-genererende mogelijkheden te verwezenlijken zodat de vrouwen een betere toekomst kunnen creëren voor hun families en gemeenschap. Het delen van positiviteit met de mensen over de hele wereld en genieten van het leven is een andere missie waar deze vrouwen zich hard voor maken.
De vrouwen willen mensen inspireren om dromen te verwezenlijken, veranderingen te creëren en te genieten van het leven door middel van deze unieke geknoopte armbanden. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de oude culturen en eeuwenoude knoop-en weeftechnieken uit Midden-Amerika. Kortom deze geknoopte armbanden zijn in Guatemala met liefde gemaakt!

Dames armbanden – Hand geknoopte bracelets van koord en kralen

Wereldse Juwelen is een uniek merk dat zich specialiseert in het vervaardigen van handgemaakte sieraden met een exotisch tintje. Onder de diverse en prachtige collecties die zij aanbieden, zijn de geknoopte armbanden voor dames een absolute uitblinker. Deze armbanden zijn niet alleen een symbool van vakmanschap en kwaliteit, maar ook een perfect cadeau voor vrouwen die houden van een onderscheidende en elegante stijl.

Elk geknoopt armbandje in de collectie van Wereldse Juwelen is een handgemaakt sieraad, wat betekent dat het met zorg en aandacht voor detail is vervaardigd. De vakmensen achter deze sieraden hebben een passie voor het creëren van unieke stukken die de drager een gevoel van individualiteit en schoonheid geven. Bovendien zijn veel van deze armbanden verstelbaar, wat betekent dat ze geschikt zijn voor verschillende polsmaten en daardoor een comfortabele pasvorm bieden.

De variëteit binnen de gevlochten armbanden is indrukwekkend, van subtiele en minimalistische ontwerpen tot meer opvallende en gedurfde stijlen. Een van de populaire keuzes binnen deze collectie is de kralen armband. Deze armband is verrijkt met prachtige kralen van verschillende groottes en kleuren, waardoor een speels en toch elegant effect ontstaat. Of je nu op zoek bent naar een dagelijks accessoire of een statement piece voor een speciale gelegenheid, de kralen armband is een veelzijdige keuze.

Als je geïnteresseerd bent in het ontdekken van deze unieke en prachtige geknoopte armbanden voor dames, nodigen we je uit om bekijk onze selectie geknoopte sieraden op de website van Wereldse Juwelen. Hier vind je een breed scala aan designs en stijlen, waardoor je gegarandeerd het perfecte handgemaakte sieraad zult vinden dat bij jou of je geliefde past. Elk stuk is een kunstwerk op zich, en een reflectie van de toewijding en passie van de ambachtslieden die deze sieraden met liefde hebben gemaakt.

Handgemaakte vriendschaps armbandjes – Vriendschap armband

Deze vriendschapsbandjes van Wereldse Juwelen zijn een prachtige manier om een speciale band te vieren. Het armbandje, verrijkt met een goudkleurig oneindigheidssymbool, symboliseert kracht, eeuwigheid en eeuwigdurende liefde. Bevestigd aan een waxkoord en afsluitbaar met een glijknoop, straalt dit sieraad eenvoud en elegantie uit. Bovendien is er een goudkleurig hartje aan toegevoegd, dat het universele symbool van liefde weergeeft.

Het unieke aan deze vriendschap armband is het idee dat erachter schuilgaat. Het is de bedoeling dat je een wens doet terwijl je de armband om je pols bevestigt. Volgens de legende zal, wanneer de armband na verloop van tijd van je pols valt, je wens in vervulling gaan. Het is dus een ‘Make a Wish’ concept, perfect voor jezelf of voor een dierbare vriend.

Wereldse Juwelen biedt deze vriendschapsbandjes aan in verschillende kleuren. De vraag is: welke kleur kies jij? Elk van deze handgemaakte items uit onze shop is met zorg en aandacht voor detail vervaardigd, en biedt de mogelijkheid om te verstellen voor een perfecte pasvorm.

Ontdek in onze sieraden webshop het assortiment jewelry en friendship bracelets en vind het perfecte, betekenisvolle geschenk om de band van vriendschap te vieren. Elk stuk is een klein kunstwerk op zich, een tijdloze herinnering aan de infinity van vriendschap en liefde. Bij het bestellen van een handmade sieraad is de bezorging gratis en we pakken het altijd feestelijk in.

Go to Top