Geknoopte armbanden

Geknoopte armbandjes koop je online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakte door ambachtslieden van de beste kwaliteit materialen.

 

GEKNOOPTE ARMBANDEN

Geknoopte armbandjes koop je online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakte door ambachtslieden van de beste kwaliteit materialen.

Bewonder onze geknoopte armbanden en mix en match kleuren en stijlen om je eigen look te creëren. Deze prachtige geknoopte armbanden zijn allemaal met zorg gemaakt van gewaxt polyester draad door vrouwen in Guatemala. Voor het vervaardigen van de  geknoopte armbanden worden kleurrijke draden gebruikt, maar de dames maken ook gebruik van van bijzondere knopen en kralen die zorgen voor opvallende details.De vrouwen noemen hun geknoopte armbanden de boodschappers van verbinding. De armbanden veranderen de levens van de vrouwen die ze maken en verrijken de levens van de mensen die ze dragen.
Naast het creëren van mooie geknoopte armbanden is de missie om inkomsten-genererende mogelijkheden te verwezenlijken zodat de vrouwen een betere toekomst kunnen creëren voor hun families en gemeenschap. Het delen van positiviteit met de mensen over de hele wereld en genieten van het leven is een andere missie waar deze vrouwen zich hard voor maken.
De vrouwen willen mensen inspireren om dromen te verwezenlijken, veranderingen te creëren en te genieten van het leven door middel van deze unieke geknoopte armbanden. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de oude culturen en eeuwenoude knoop-en weeftechnieken uit Midden-Amerika. Kortom deze geknoopte armbanden zijn in Guatemala met liefde gemaakt!

Bekijk alle zilveren sieraden: zilveren hangers |zilveren oorbellen |zilveren ringen |zilveren kettingen |mala’s |

Go to Top