We weten allemaal dat er verschillende sieraden zijn voor allerlei doeleinden, maar de belangrijkste reden voor mensen om sieraden te dragen is om er goed uit te zien. Er zijn vele manieren om je look een boost te geven en om de schoonheid van je gezicht en lichaam extra te benadrukken. Maar wat als je ook een sieraad kunt gebruiken die helpt om een belangrijke spirituele betekenis in je leven te symboliseren? Wereldse Juwelen heeft nu een nieuwe collectie spirituele zilveren hangers met een sterke en diepere symbolische betekenis, die verder gaat dan een eenvoudige accessoire.

We hebben een aantal zilveren hangers die verschillende symbolische betekenissen hebben zoals de tree of life, flower of life, seed of life en het Om-symbool. Allemaal hebben ze een specifieke betekenis die zeer krachtig kan zijn voor degenen die het symbool dragen.

De tree of life hanger. De levensboom staat bekend al een magische boom, die in feite het centrum is van alle levende wezens. Veel culturen hebben hun eigen interpretatie van wat de levensboom is, maar over het algemeen wordt de tree of life als een tijdloos symbool gezien over leven, helen en persoonlijke groei.

De flower of life hanger. De levensbloem staat symbool voor al het leven. Het wordt gezien als een diepe verbinding tussen onze ziel en het universum. Degenen die het flower of life symbool dragen verhogen hun positieve energie. Ook is het een sterk symbool voor genezing en evenwicht die je verbindt met je diepere en hogere zelf.

De seed of life hanger. Dit is onmiskenbaar het symbool van de schepping wat de mensheid stimuleert te zoeken naar een diepere betekenis. De zeven stadia van de schepping worden vertegenwoordigd in het seed of life symbool.  De zilveren spirituele hanger met de seed of life kan worden gedragen als een symbool van zegening, vruchtbaarheid en bescherming. Het helpt bij het creëren van nieuwe paden en ideeën in het leven.

Om-symbool hanger. In het Boeddhisme is ‘Om’ één van de meest belangrijke spirituele symbolen en wordt het vaak gebruikt bij meditaties in de vorm van een geluid. Dit symbool staat bekend als het eerste geluid dat door het universum werd gegenereerd en het staat symbool voor de schepping.

Het chanten van de ‘om’ is tijdens het mediteren een veel voorkomende bezigheid want het staat bekend als het geluid dat door alle taalbarrières heen breekt. ‘Om’ is alles, ‘Om’ is het begin en de kern van ons bestaan vertegenwoordigd in een geluid.

Alle zilveren spirituele hangers die Wereldse Juwelen heeft zijn handgemaakt door vakmensen in Indonesië. Het dragen van een symbolisch sieraad zoals deze zilveren hangers benadrukken niet alleen je kunstzinnige aantrekkingskracht, maar ook je innerlijke evenwicht en schoonheid. Bestel vandaag nog je nieuwe sieraad vol symboliek.