Sieraden zijn de meest favoriete accessoire van de vrouw.  De meeste vrouwen gaan de deur niet uit zonder deze accessoire, en dat heeft niets te maken met de emotionele waarde van deze sieraden. Maar alles met de wens er goed uit te zien. Sommigen van ons zijn verzot op het kopen en verzamelen van unieke sieraden. En dat is niet voor niets met de speciale aantrekkingskracht van schoonheid, glamour en glans die sieraden hebben.  Wie wil niet op zijn minst één uniek sieraad waarvan je kunt zeggen dat je de trotse eigenaar bent? Daarom heeft Wereldse Juwelen een nieuwe collectie sieraden die je absoluut het einde zult vinden. We hebben namelijk een nieuwe collectie zilveren hangers en oorbellen met parelmoer of paua abalone schelp.

Shop nu paua abalone sieraden >

Laat je inspireren door de nieuwe collectie

De edelsmeden van Wereldse Juwelen hebben al deze nieuwe sieraden voor jou tot in de perfectie gemaakt. Laat je verrassen en lees snel verder over wat deze nieuwe collectie sieraden in petto heeft.

De zilveren parelmoer hanger uit Bali is gemaakt van het eerste gehalte zilver met parelmoer. De voorkant van de hanger is ontworpen met een opvallende zilveren bloem. Met deze hanger om je hals straal je vrouwelijke elegantie uit.

Laat je oren twinkelen met de nieuwe oorbellen van parelmoer. Gun jezelf de pure en natuurlijke look met deze extra accessoire die je altijd kunt dragen wat je ook van plan bent te gaan doen. Met dit glanzende sieraad zal je een aura van elegantie uitstralen.

Met de hartvormige hanger van parelmoer accentueer je je hals. De hanger is bijzonder mooi gemaakt en heeft een pure uitstraling door het gebruik van het natuurlijke parelmoer. De parelmoer hanger is bijzonder elegant en betoverend door de iriserende kleuren. Laat deze hanger een onderdeel van je outfit zijn en je zal zeker de aandacht trekken.

De ronde parelmoer hanger van Wereldse Juwelen is gemaakt van natuurlijk parelmoer en zilver. Met haar unieke ontwerp en geweldige vakmanschap, hoort dit sieraad zeker in een verzameling zeldzame en unieke sieraden. Deze hanger geeft je een nog vrouwelijkere en verleidelijkere uitstraling.

Met de paua abalone oorhangers van Wereldse Juwelen ben jij het stralende middelpunt. Dit sieraad is uiterst kleurrijk en heeft een ongekende schoonheid. Ook de zilveren paua abalone hangers zijn bijzondere sieraden die niet onopgemerkt zullen blijven met hun unieke elegantie en schoonheid. De hangers zijn gemaakt van paua abalone schelp en een prachtige aanvulling op je sieraden collectie.

Handwerk met glamour en elegantie

De nieuwe collectie is gemaakt van het eerste gehalte zilver, natuurlijk parelmoer of paua abalone schelp. Al deze juweeltjes zijn in Indonesië tot in de perfectie handgemaakt. En al deze ontwerpen zijn gemaakt met als doel er voor te zorgen dat alle vrouwen kunnen pronken met: elegantie, schoonheid, schittering en glamour.

Ben je geïnspireerd geraakt door deze zilveren sieraden paua abalone schelp en parelmoer, bekijk dan snel de nieuwe collectie. Er zit zeker een sieraad bij die je zult waarderen vanwege zijn bijzondere schoonheid.

Shop nu paua abalone sieraden >