Armband met rudraksha, lapis lazuli en jaspis

Armband met rudraksha, lapis lazuli en jaspis

 47,50

Uitverkocht

Deze armband is geïnspireerd op natuurlijke aardetinten en is samengesteld uit rudraksha kralen en rode jaspis. De 18-karaats vergulde details en de hemels blauwe lapis lazuli zorgen voor een mooi kleurencontrast. De armband sluit met een 18-karaats vergulde karabijnsluiting.

Uitverkocht

Beschrijving

Deze armband is geïnspireerd op natuurlijke aardetinten en is samengesteld uit rudraksha kralen en rode jaspis. De 18-karaats vergulde details en de hemels blauwe lapis lazuli zorgen voor een mooi kleurencontrast. De armband sluit met een 18-karaats vergulde karabijnsluiting.

Aan het slotje bungelt een 18-karaats verguld bedeltje in de vorm van een Hamsa handje, een mooi symbool die beschermd tegen kwade. De lengte van de armband is instelbaar tussen de 17 en 20 cm.

Deze armband heeft een mooie bijpassende ketting. Bekijk deze ketting hier.

Afmetingen: De lengte van de armband is instelbaar tussen de 17 en 20 cm. De rudraksha kralen en de rode jaspis hebben een diameter van 4 mm. De lapis lazuli van 4,5 mm.

Materialen: rudraksha, facet geslepen lapis lazuli, ronde en facet geslepen rode jaspis, 18-karaats vergulde kralen, karabijnsluiting en bedeltje.

Edelstenen

Lapis lazuli zorgt voor een kalme en liefdevolle communicatie, dat helpt je innerlijke waarheid te onthullen. Deze edelsteen zou het zelfbewustzijn bevorderen en intuïtie en wijsheid geven. Maar bovenal brengt het spirituele liefde.

Door de mooie warme kleur wordt rode jaspis ook wel het bloed van moeder aarde genoemd. Deze edelsteen zou dan ook zorgen voor een krachtige aardse energie die veel vitaliteit brengt. Door deze krachtige levensenergie wordt je geïnspireerd tot een positieve houding en geeft het je de motivatie om je dromen na te jagen. Bovendien geeft rode jaspis je de moed om je uit te spreken en te streven naar persoonlijke onafhankelijkheid.

Rood agaat is een beschermende edelsteen. Deze steen beschermt de drager tegen negatieve energieën en helpt bij het verdrijven van angst. Deze edelsteen is zeer rustgevend; het stelt je in staat om geaard te blijven tijdens stressvolle of emotionele tijden. Ook bemoedigt rood agaat onbaatzuchtigheid aan en daden van vriendelijkheid die vanuit het hart komen.

Materiaalomschrijving

De rudraksha is de vrucht van een grote groenblijvende loofboom. Deze vrucht fascineert mensen al vele generaties vanwege zijn mystieke en spirituele eigenschappen. Rudraksha kralen werden al in de oudheid gedragen vanwege de krachtige positieve eigenschappen.

Rudraksha kralen worden ook nu nog gekoesterd vanwege hun sterke spirituele betekenis, krachtige helende eigenschappen en het beschermende karakter tegen negatieve energie.

Het zou helpen contact te maken met het spirituele zelf, maar ook het intellect en de persoonlijke groei vergroten. Daarnaast geeft de rudraksha vertrouwen en optimisme en zou het angst en stress verlichten.

Symboliek

Hamsa is het Arabische woord voor vijf en vertegenwoordigt de vijf vingers van de hand. De hamsa is het universele teken voor bescherming en wordt vaak in één adem genoemd met het boze oog. Volgens de geschiedenis van het Hamsa-handje kan iemand met kwade bedoelingen je niet schaden als je dit symbool draagt.

Het hamsa-handje is een amulet die helpt het kwaad of andere negatieve energie te verbannen. Het brengt geluk, succes en fortuin voor de dragers van dit amulet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Armband met rudraksha, lapis lazuli en jaspis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stel een vraag over dit juweeltje

We gebruiken je gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen (privacyverklaring)

Go to Top