Armband met rood agaat, rudraksha en bodhi kralen

Armband met rood agaat, rudraksha en bodhi kralen

Oorspronkelijke prijs was: € 75,00.Huidige prijs is: € 37,50.

Uitverkocht

(1 klantbeoordeling)

Deze armband is geregen op een stretch koord met spirituele rudraksha en bodhi kralen. Het middelpunt van deze armband is de rode agaat met daarnaast 18-karaats vergulde kralen en facet geslepen lapis lazuli.

Uitverkocht

Beschrijving

Deze armband is geregen op een stretch koord met spirituele rudraksha en bodhi kralen. Het middelpunt van deze armband is de rode agaat met daarnaast 18-karaats vergulde kralen en facet geslepen lapis lazuli.

De armband heeft als extra versiering een 18-karaats verguld bedeltje met het tree of life symbool. Deze bungelt aan een hangertje dat bestaat uit sandelhout, lapis lazuli en rood agaat.

Draag de armband alleen of combineer deze samen met andere armbanden van onze collectie.

Afmetingen: De armband heeft een omtrek van 19 cm (stretch). De rode agaat is 12×8 mm. De bodhi zaden 8×6 mm. De rudraksha kralen hebben een diameter van 7 mm en de facet geslepen lapis lazuli van 5 mm, net als de kralen van sandelhout.

Materialen: rudraksha, ronde en facet geslepen lapis lazuli, bodhi kralen, 18-karaats verguld bedeltje en kralen, glaskraaltjes, sandelhout en agaat.

Edelstenen

Lapis lazuli zorgt voor een kalme en liefdevolle communicatie, dat helpt je innerlijke waarheid te onthullen. Deze edelsteen zou het zelfbewustzijn bevorderen en intuïtie en wijsheid geven. Maar bovenal brengt het spirituele liefde.

Rood agaat is een beschermende edelsteen. Deze steen beschermt de drager tegen negatieve energieën en helpt bij het verdrijven van angst. Deze edelsteen is zeer rustgevend; het stelt je in staat om geaard te blijven tijdens stressvolle of emotionele tijden. Ook bemoedigt rood agaat onbaatzuchtigheid aan en daden van vriendelijkheid die vanuit het hart komen.

Materiaalomschrijving

De rudraksha is de vrucht van een grote groenblijvende loofboom. Deze vrucht fascineert mensen al vele generaties vanwege zijn mystieke en spirituele eigenschappen. Rudraksha kralen werden al in de oudheid gedragen vanwege de krachtige positieve eigenschappen.

Rudraksha kralen worden ook nu nog gekoesterd vanwege hun sterke spirituele betekenis, krachtige helende eigenschappen en het beschermende karakter tegen negatieve energie.

Het zou helpen contact te maken met het spirituele zelf, maar ook het intellect en de persoonlijke groei vergroten. Daarnaast geeft de rudraksha vertrouwen en optimisme en zou het angst en stress verlichten.

 

Bodhi zaden worden verkregen uit de vruchten van de moerbeiboom, in het boeddhisme ook wel de bodhiboom genoemd. Het woord Bodhi laat zich in het Sanskriet vertalen naar verlichting.

Dit komt omdat wordt aangenomen dat, terwijl prins Siddhartha onder een bodhiboom zat te mediteren, hij door verlichting een Boeddha werd.

Sindsdien worden deze zaden in verband gebracht met Goddelijke wijsheid en worden ze gebruikt voor meditatie, het bevorderen van rust en balans.

Bodhi zaden worden gezien als heilige zaden die kunnen helpen om uiteindelijk de verlichting te bereiken. Zaden van bomen die als heilig worden beschouwd, zullen je spirituele kant voeden en je reis van ontwaken ondersteunen. Elk bodhi zaadje zou een gevoel van vrede en wijsheid op het pad naar de eigen verlichting geven.

Bodhi kralen absorberen in verloop van tijd de olie van de huid, waardoor de kralen van de armband in een lichte goudbruine kleur veranderen.

Symboliek

De levensboom is een universeel symbool dat in veel spirituele tradities over de hele wereld te vinden is. Het symboliseert het leven zelf, de takken die reiken naar de hemel en de begraven wortels van de boom die linken naar moeder aarde.

Veel oude mythische verhalen komen voort uit het idee, dat alle levende wezens van de aarde zijn; de bron van leven en voedsel voor iedereen.

De tree of life of levensboom is een symbool geworden van liefde, wijsheid, wedergeboorte, kracht, verlossing, vriendschap, talent en aanmoediging.

1 beoordeling voor Armband met rood agaat, rudraksha en bodhi kralen

  1. Mildred

    Echt prachtig!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stel een vraag over dit juweeltje

We gebruiken je gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen (privacyverklaring)

Go to Top