Gebedssnoeren, zo worden mala kettingen en armbanden ook wel genoemd. Deze mala’s worden veelal gebruikt voor meditatie doeleinden. Door de verschillende kralen op de mala te tellen tijdens het mediteren, kan het aantal doorlopen mantra’s bijgehouden worden. Naast het bijhouden van deze mantra’s, zijn er ook mensen die geloven in de geneeskrachtige werking van deze sieraden. Hoewel de mala’s dus van origine gebruikt worden voor meditatie, worden deze mooie kettingen en armbanden ook steeds vaker als sieraad gedragen.

Maak jouw outfit af met een mooie mala ketting of armband
Mala’s zijn vaak door hun verschillende en sprekende kleuren een opvallende verschijning. Omdat mala’s uit uiteenlopende kleuren bestaan, zal er altijd een mala te vinden zijn die goed bij je past. Wanneer je mala’s in diverse kleuren in huis hebt, heb je altijd een geschikte mala om jouw outfit compleet te maken.

Shop mala’s >

Geef een mala ketting of armband cadeau
Mala’s zijn ook fantastische sieraden om cadeau te geven aan een bijzonder persoon. Deze mooie sieraden kunnen door iedereen gedragen worden. Omdat deze sieraden al duizenden jaren bestaan, zijn het sieraden met een verhaal. Dit maakt het geven van een mala nog specialer. Omdat dit geschenk dagelijks gedragen kan worden, zal de ontvanger van je cadeau nog vaak aan je denken.

Handgemaakte mala’s van diverse materialen
Mala’s worden gemaakt van verschillende soorten hout. Je kunt hierbij denken aan sandelhout en teakhout. De diverse soorten hout beschikken over verschillende kleurtinten. Maar er zijn ook mala’s die van edelstenen worden gemaakt zoals bijvoorbeeld lapis lazuli of agaat.

Bekijk onze nieuwe collectie
Onze sieraden webshop beschikt over een ruim aanbod mala sieraden in diverse kleuren en van verschillende materialen. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze mala’s en eventueel andere sieraden? Bekijk dan snel ons ruime assortiment op de website!

Shop mala kettingen & armbanden >