de nieuwe webshop fair.nl is geopend.

De nieuwe webshop van Wereldse Juwelen heet fair.nl.
Tijdens onze reizen en zoektochten naar handgemaakte producten komen we niet alleen sieraden tegen, maar ook andere prachtige handgemaakte producten die met grote passie en liefde voor het vak worden gemaakt. En omdat we jou deze bijzondere producten niet willen onthouden hebben we fair.nl geopend. Zodat niet alleen wij, maar ook jij kan genieten van deze unieke handgemaakte producten 🙂
Het mooie is dat wij bijzonder blij zijn met de artikelen die we in onze webshop aanbieden en dat de ambachtslieden van deze handgemaakte producten hiermee een beter inkomen creëren. Elke aankoop maakt een verschil. We ondersteunen hiermee niet alleen de rijke cultuur van de traditionele handwerktechnieken die de ambachtslieden gebruiken. Ze worden ook aangemoedigd deze te blijven gebruiken zodat ze niet verloren gaan.

Eén van de ambachtslieden uit Peru waar we mee samenwerken maakt bijvoorbeeld de mooiste stoffen. Ook zij vindt het behoud van de traditionele handwerktechnieken ontzettend belangrijk. Zij weven op oude taille weefgetouwen maar maken stoffen met bijzonder moderne designs. Op deze manier is er een actieve link tussen traditie en het maken van hedendaagse moderne tasjes en clutches.

Met de unieke handgemaakte producten van fair.nl koop je een uniek product en maak je echt een verschil. Samen met de ambachtslieden willen we er voor zorgen dat we een unieke collectie van de beste handgemaakte producten online hebben, voor een eerlijke prijs.

Bewonder de prachtige handgemaakte artikelen in onze webshop fair.nl, en ontmoet ’s werelds beste ambachtslieden.