Sieraden uit Israël

Home/Sieraden uit Israël

 
 
 

SIERADEN UIT ISRAËL – ISRAËLISCHE SIERADEN

Israëlische sieraden zijn over de hele wereld zeer geliefd vanwege hun vaak religieuze karakter. Door het tonen van hun erfgoed en het dragen van prachtige joodse sieraden voelen Joden zich wereldwijd met elkaar verbonden.
Israëlische edelsmeden gaan tot het uiterste in hun creativiteit waardoor er prachtige Israëlische sieraden ontstaan die vaak een religieuze boodschap uitdragen.
Zo is de Hamsa één van de oudste religieuze symbolen. De hamsa hand zit diep geworteld in zowel de joodse als islamitische tradities. Vooral in sieraden heeft het hamsa handje al eeuwen een immens populair decoratief motief. Het Hamsa handje is een symbool en talisman die erg geliefd is onder degenen die bescherming zoeken. In onze collectie Israëlische sieraden hebben we een aantal armbandjes met het decoratieve en gelukbrengende hamsa handje.
Andere Israëlische sieraden waar mensen maar geen genoeg van kunnen krijgen zijn de spirituele Kabbala sieraden. Deze Israëlische sieraden zijn enorm gewild vanwege hun modieuze en stijlvolle ontwerp, maar worden ook veel gedragen vanuit geloofsovertuiging. De Kabbala ringen van Wereldse Juwelen zijn draagbare kunstwerkjes met een diepe spirituele betekenis. Laat je inspireren en bestel een prachtig sieraad uit Israël bij Wereldse Juwelen online.