Sieraden uit de VS (Indianen)

Home/Sieraden uit de VS (Indianen)

 
 
 

SIERADEN UIT DE VS – INDIANEN SIERADEN

Sieraden van de indianen weerspiegelen over het algemeen de geschiedenis en de culturele diversiteit van de indianen die de sieraden maken. Indianen edelsmeden die karakteristieke indianen sieraden maken, blijven hun onderscheidende gevoel voor kunst, die geworteld zit in hun persoonlijke artistieke visies en culturele tradities ontwikkelen.
De sieraden van de indianen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. De indianen sieraden dienen niet alleen ter versiering, ze gebruiken de sieraden ook om mee te pronken en voor speciale ceremonies. Door de afwezigheid van geschreven taal in het verleden, werden versieringen een belangrijk communicatiemiddel voor de indianen. Deze ontwikkeling zette zich voort naar persoonlijke versieringen en typische indianen sieraden.
De indianen sieraden uit de Verenigde Staten van Wereldse Juwelen zijn de enige in hun soort. Ze zijn slechts één keer met de hand vervaardigd door Indianen uit de VS. De oorbellen en kettingen in deze collectie zijn gezet met schitterende edelstenen. Uiteraard zijn voor deze indianen sieraden alleen hoogwaardige edelstenen en materialen gebruikt. Laat je inspireren en bestel een uniek sieraad van de indianen bij Wereldse Juwelen online.