Zilveren oorbellen met edelstenen

Home » Oorbellen » Zilveren oorbellen met edelstenen

 

ZILVEREN OORBELLEN MET EDELSTENEN

Welke vrouw staat er nu niet prachtig met een paar zilveren oorbellen met edelstenen? Edelstenen zijn zeldzame gesteenten die bekend staan om hun eindeloze schoonheid, duurzaamheid en zeldzaamheid. Het is niet voor niks dat deze glanzende juweeltjes worden gebruikt voor het vervaardigen van zilveren oorbellen. De visuele aspecten zoals de prachtige glans, het vuur, de lichteffecten en de doorzichtigheid zijn ook in onze zilveren oorbellen met edelstenen terug te vinden.
Getalenteerde edelsmeden van over de hele wereld hebben hun edelsteentje bijgedragen om een prachtige collectie zilveren oorbellen met edelstenen te maken. Turkoois, larimar, granaat en carneool zijn slechts enkele voorbeelden van de edelstenen die de edelsmeden in het glanzende zilver hebben gezet. Maar ook de liefhebber van organische edelstenen zoals amber, koraal en parel worden in deze collectie oorbellen verrast.
Prachtige stukken koraal gecombineerd met parel vormen samen oogverblindende zilveren oorbellen. De zilveren oorbellen met edelstenen van de indianen zijn ook bijzondere exemplaren. Ze zijn slecht één keer handgemaakt in de Verenigde Staten en alleen daarom al uniek.
Bewonder deze exclusieve collectie en bestel je unieke handgemaakte zilveren oorbellen met glanzende edelstenen online bij Wereldse Juwelen.

Bekijk meer zilveren sieraden: zilveren armbanden |zilveren hangers | zilveren kettingen | zilveren ringen | mala’s|

Go to Top