Zilveren sieraden online kopen doe je bij Wereldse Juwelen! Want bij ons in de sieraden webshop vind je handgemaakte zilveren sieraden uit verschillende werelddelen, die met liefde en passie voor het ambacht zijn gemaakt.Elk sieraad is handwerk, vervaardigd door lokale edelsmeden die daarbij gebruik maken van natuurlijke materialen als zilver en edelstenen. Naast het mooie witte glanzende edelmetaal zilver gebruiken ze ook materialen die uit de zee komen zoals schelpen, koraal, parels en andere organische edelstenen. Door de fantastische creaties die deze edelsmeden maken kunnen we jou een prachtig assortiment zilveren sieraden online aanbieden in onze webshop.
Al onze sieraden zijn vervaardigd van minimaal .925 zilver, vaak gezet met edelstenen die in het land van herkomst een speciale betekenis of traditie hebben.
Het zilver waar onze edelsmeden mee werken is minimaal .925 zilver. Uiteraard zijn al onze sieraden voorzien van het .925 keurmerk zodat je er zeker van bent dat de sieraden die je online bij ons koopt van echt zilver gemaakt zijn. Dus of je nu iets zoekt uit Indonesië, Peru, Tibet of India wij hebben een prachtig sortering handgemaakt zilveren sieraden die door de lokale edelsmeden in de desbetreffende landen zijn gemaakt. Wellicht roepen deze sieraden een mooie herinnering op aan een bijzondere reis naar één van deze verre landen.

Het zilver van onze sieraden

De zilveren sieraden van Wereldse Juwelen zijn allemaal gemaakt van het eerste gehalte zilver. Zilver is een prachtig wit edelmetaal dat alle andere metalen overtreft in helderheid van kleur. Het eerste gehalte zilver wordt het meeste gebruikt voor het vervaardigen van zilveren sieraden en wordt ook wel sterling zilver genoemd. Dit zilver bestaat uit 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Puur zilver is van zichzelf een vrij zacht metaal. Door het te mengen met koper wordt zilver sterker en kan het sieraad zijn vorm behouden. Onze zilveren sieraden zijn gekeurd door de Edelmetaal Waarborgwet en gestempeld met het keurmerk .925 zodat je er zeker van kunt zijn dat je zilveren sieraden echt zijn.