Ben je op zoek naar de perfecte sieraden, maar lukt het maar niet om tot een beslissing te komen? De nieuwe collectie zilveren oorbellen met prachtige 18 karaats gouden details uit Bali kunnen dan zomaar de oplossing zijn. Deze slanke en stijlvolle oorbellen zijn van een uitstekende kwaliteit en voor een zeer betaalbare prijs. Het zilver van de oorbellen samen met het contrasterende goud zorgen gegarandeerd bij elke vrouw voor een prachtige uitstraling.

Deze zilveren oorbellen met gouden details zijn er in verschillende tijdloze designs, die nooit uit de mode raken. De oorbellen hebben verschillende vormen, dus voor elke gelegenheid waarbij je een uniek paar oorbellen wilt dragen kun je de perfecte stijl creëren. Een voorbeeld van deze zilveren oorbellen met gouden details zijn gemaakt in de vorm van regenwoud bladeren die worden gestreeld door vergulde dauwdruppels van 18 karaats goud. Het zilver en het warme contrasterende goud zorgen samen voor een prachtig paar Balinese oorbellen. De oorbellen zijn ook licht in gewicht zodat ze prettig zijn om te dragen.

Shop zilveren oorbellen >

Bijzonder mooi handwerk

Deze hele nieuwe collectie zilveren oorbellen met 18 karaats goud zijn vakkundig vervaardigd op het prachtige eiland Bali, Indonesië. Je kunt de finesse en de expertise van de goudsmid in deze prachtige handgemaakte oorbellen terugvinden. De oorbellen laten de geweldige traditie van het Indonesische volk met hun prachtige ontwerpen en ingewikkelde handgemaakte details zien. Alleen de beste materialen zijn voor deze oorbellen gebruikt. De oorbellen zijn duurzaam en je kunt er zeker van zijn dat je ze zonder problemen vele jaren kunt dragen. Zilveren oorbellen met goud hoeven helemaal niet duur te zijn. Bij Wereldse Juwelen krijg je de hoogste kwaliteit, en dat voor een zeer betaalbaar prijskaartje. Bovendien zijn deze oorbellen handgemaakt wat ze nog mooier en duurzamer maakt.

Prachtige oorbellen voor elke gelegenheid

Het mooie van deze oorbellen is dat je ze kunt dragen naar elke plechtigheid of gelegenheid die je maar wilt. De elegantie en de ingewikkelde ontwerpen van de oorbellen zullen de aandacht trekken, of dit nu een formele of informele gelegenheid is. Steel de aandacht met deze bijzondere oorbellen, verpakt in de expertise van de meest ervaren vakmensen in Indonesië.

Zilveren oorbellen met gouden details zijn zeer veelzijdig waardoor ze het perfecte cadeau kunnen zijn voor je geliefden. Verras een bijzonder iemand door een paar unieke oorbellen te bestellen bij Wereldse Juwelen. Of trakteer jezelf op een paar nieuwe oorbellen en zorg met je nieuwe prachtige oorbellen voor bewondering bij je geliefden.

Shop zilveren oorbellen >