Ketting met rudraksha, lapis lazuli, jaspis en bedeltje

Ketting met rudraksha, lapis lazuli, jaspis en bedeltje

 97,50

Uitverkocht

(1 klantbeoordeling)

Deze kralen ketting is geïnspireerd op natuurlijke aardetinten en is samengesteld uit kralen van rudraksha en rode jaspis. De 18-karaats vergulde kralen en de blauwe lapis lazuli zorgen voor een mooi contrast in kleuren.

Uitverkocht

Beschrijving

Deze ketting is geïnspireerd op natuurlijke aardetinten en is samengesteld uit kralen van rudraksha en rode jaspis. De 18-karaats vergulde kralen en de blauwe lapis lazuli zorgen voor een mooi contrast in kleuren.

De ketting heeft een lengte van 45 cm en sluit met een 18-karaats vergulde karabijnsluiting. Aan het slotje bungelt een 18-karaats verguld bedeltje met het infinity-symbool, een mooi symbool van onder ander eeuwigdurende liefde.

Een prachtige ketting die mooi combineert met de bijpassende armband!

Afmetingen: De lengte van de ketting is 45 cm. De rudraksha kralen hebben een diameter van 5 mm. De facet geslepen lapis lazuli kralen hebben een diameter van 4,5 mm en de rode jaspis kralen van 4 mm.

Materialen: rudraksha, facet geslepen lapis lazuli, ronde en facet geslepen rode jaspis, 18-karaats vergulde kralen, karabijnsluiting en bedeltje.

 

Edelstenen

Lapis lazuli zorgt voor een kalme en liefdevolle communicatie, dat helpt je innerlijke waarheid te onthullen. Deze edelsteen zou het zelfbewustzijn bevorderen en intuïtie en wijsheid geven. Maar bovenal brengt het spirituele liefde.

Door de mooie warme kleur wordt rode jaspis ook wel het bloed van moeder aarde genoemd. Deze edelsteen zou dan ook zorgen voor een krachtige aardse energie die veel vitaliteit brengt. Door deze krachtige levensenergie wordt je geïnspireerd tot een positieve houding en geeft het je de motivatie om je dromen na te jagen. Bovendien geeft rode jaspis je de moed om je uit te spreken en te streven naar persoonlijke onafhankelijkheid.

Materiaalomschrijving

De rudraksha is de vrucht van een grote groenblijvende loofboom. Deze vrucht fascineert mensen al vele generaties vanwege zijn mystieke en spirituele eigenschappen. Rudraksha kralen werden al in de oudheid gedragen vanwege de krachtige positieve eigenschappen.

Rudraksha kralen worden ook nu nog gekoesterd vanwege hun sterke spirituele betekenis, krachtige helende eigenschappen en het beschermende karakter tegen negatieve energie.

Het zou helpen contact te maken met het spirituele zelf, maar ook het intellect en de persoonlijke groei vergroten. Daarnaast geeft de rudraksha vertrouwen en optimisme en zou het angst en stress verlichten.

Symboliek

Het oneindigheidssymbool staat symbool voor eeuwigheid, empowerment en eeuwige liefde. Het heeft geen begin en geen einde en weerspiegelt de overtuiging dat er in het leven en in het onbewuste niets anders is dan een oneindig continuüm. Het bedeltje met het infinity-of oneindigheidssymbool weerspiegelt dit idee van voor altijd. Niet alleen iets dat lang blijft, maar eigenlijk voor altijd.

1 beoordeling voor Ketting met rudraksha, lapis lazuli, jaspis en bedeltje

  1. Mildred

    In werkelijkheid niet zo lang als afgebeeld

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stel een vraag over dit juweeltje

We gebruiken je gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen (privacyverklaring)

Misschien vind je deze ook leuk…

Go to Top