Wrap armband met rudraksha, lapis lazuli en bodhi kralen

Wrap armband met rudraksha, lapis lazuli en bodhi kralen

 62,50

Uitverkocht

Deze wrap armband bestaat uit een mooie verzameling kralen van verschillende edelstenen en heilige zaden. De rudraksha en bodhi zaden worden beide gekoesterd vanwege hun sterke spirituele betekenis.

Uitverkocht

Beschrijving

Deze wrap armband bestaat uit een mooie verzameling kralen van verschillende edelstenen en heilige zaden. De rudraksha en bodhi zaden worden beide gekoesterd vanwege hun sterke spirituele betekenis.

Deze kralen, samen met de lapis lazuli, kleine gouden glaskraaltjes en de rode jaspis en agaat vormen een bijzonder stijlvolle armband. De wrap armband is geweven tussen licht bruine leren strengen van 2 mm dik. De armband sluit met een 18- karaats vergulde ronde knoop en heeft twee verstelbare sluitingen. De lengte van de armband kan worden ingesteld tussen de 17 en 22 cm.

Deze armband met mooie warme kleuren kan uiteraard alleen gedragen worden, maar is ook mooi te combineren met onze andere armbanden uit deze collectie!

Afmetingen: De lengte van de armband is instelbaar tussen de 17 en 22 cm. De kralen hebben een diameter van 8 mm. De knoop heeft een diameter van 1,5 cm.

Materialen: rudraksha, bodhi zaden, rood agaat, lapis lazuli, rode jaspis, kleine gouden glaskraaltjes, leer, 18 karaats vergulde ronde knoop.

Edelstenen

Lapis lazuli zorgt voor een kalme en liefdevolle communicatie, dat helpt je innerlijke waarheid te onthullen. Deze edelsteen zou het zelfbewustzijn bevorderen en intuïtie en wijsheid geven. Maar bovenal brengt het spirituele liefde.

Door de mooie warme kleur wordt rode jaspis ook wel het bloed van moeder aarde genoemd. Deze edelsteen zou dan ook zorgen voor een krachtige aardse energie die veel vitaliteit brengt. Door deze krachtige levensenergie wordt je geïnspireerd tot een positieve houding en geeft het je de motivatie om je dromen na te jagen. Bovendien geeft rode jaspis je de moed om je uit te spreken en te streven naar persoonlijke onafhankelijkheid.

Rood agaat is een beschermende edelsteen. Deze steen beschermt de drager tegen negatieve energieën en helpt bij het verdrijven van angst. Deze edelsteen is zeer rustgevend; het stelt je in staat om geaard te blijven tijdens stressvolle of emotionele tijden. Ook bemoedigt rood agaat onbaatzuchtigheid aan en daden van vriendelijkheid die vanuit het hart komen.

Materiaalomschrijving

De rudraksha is de vrucht van een grote groenblijvende loofboom. Deze vrucht fascineert mensen al vele generaties vanwege zijn mystieke en spirituele eigenschappen. Rudraksha kralen werden al in de oudheid gedragen vanwege de krachtige positieve eigenschappen.

Rudraksha kralen worden ook nu nog gekoesterd vanwege hun sterke spirituele betekenis, krachtige helende eigenschappen en het beschermende karakter tegen negatieve energie.

Het zou helpen contact te maken met het spirituele zelf, maar ook het intellect en de persoonlijke groei vergroten. Daarnaast geeft de rudraksha vertrouwen en optimisme en zou het angst en stress verlichten.

 

Bodhi zaden worden verkregen uit de vruchten van de moerbeiboom, in het boeddhisme ook wel de bodhiboom genoemd. Het woord Bodhi laat zich in het Sanskriet vertalen naar verlichting.

Dit komt omdat wordt aangenomen dat, terwijl prins Siddhartha onder een bodhiboom zat te mediteren, hij door verlichting een Boeddha werd.

Sindsdien worden deze zaden in verband gebracht met Goddelijke wijsheid en worden ze gebruikt voor meditatie, het bevorderen van rust en balans.

Bodhi zaden worden gezien als heilige zaden die kunnen helpen om uiteindelijk de verlichting te bereiken. Zaden van bomen die als heilig worden beschouwd, zullen je spirituele kant voeden en je reis van ontwaken ondersteunen. Elk bodhi zaadje zou een gevoel van vrede en wijsheid op het pad naar de eigen verlichting geven.

Bodhi kralen absorberen in verloop van tijd de olie van de huid, waardoor de kralen van de armband in een lichte goudbruine kleur veranderen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wrap armband met rudraksha, lapis lazuli en bodhi kralen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Stel een vraag over dit juweeltje

We gebruiken je gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen (privacyverklaring)

Go to Top