Sieraden uit Peru

Home » Sieraden uit Peru

Bestel je Peruaanse zilveren filigrain sieraden online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakt door talentvolle edelsmeden. Gratis verzending en snelle levering!

 

SIERADEN UIT PERU – PERUAANSE SIERADEN

Bestel je zilveren Peruaanse sieraden online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakt door talentvolle edelsmeden. Gratis verzending en snelle levering!

Onze sieraden uit Peru zijn in elk opzicht uniek en bijzonder. Het zilver, de bijzondere filigrain techniek, de eeuwenoude tradities en de prachtige designs, dragen allemaal bij aan deze unieke collectie zilveren Peruaanse sieraden. De filigrain techniek uit Peru is bijvoorbeeld wereldberoemd en wordt al eeuwenlang van generatie op generatie doorgegeven. Onze filigrain sieraden uit Peru komen uit het plaatsje Catacaos. Catacaos is nationaal en internationaal zo beroemd om zijn fantastische filigrain technieken, dat dit ambacht als nationaal cultureel erfgoed wordt gezien.
Ook het zilver waar de Peruaanse edelsmeden mee werken is bijzonder. In het grootste deel van de wereld wordt met .925 zilver gewerkt, maar niet in Peru. Sieraden uit Peru worden vervaardigd van .950 zilver. Hierbij wordt er minder koper aan de legering toegevoegd waardoor het zilver een nog mooiere wittere glans krijgt. Hierdoor ontstaan prachtige zilveren filigrain sieraden met een bijzonder mooie glans.
Nog een opvallend kenmerk van de sieraden uit Peru zijn de fantastische designs. De ontwerpen hebben een fijne en delicate uitstraling en zijn vaak geïnspireerd op de natuur. Zo bestaat de collectie uit sieraden die geïnspireerd zijn op bloemen, sterren en bloesems en dat zie je terug in de ontwerpen van de armbanden, oorbellen, hangers, kettingen en ringen. Wat dacht je van een fijn filigrain sieraad waarbij het net lijkt of de bloesems uit kleine schitterende kristallen bestaan of een zilveren filigrain armband met in elke schakel het yin yang symbool.
Van welke stijl je ook houdt, bewonder de zilveren filigrain sieraden uit Peru want ze zijn een lust voor het oog. Bestel je sieraden uit Peru bij Wereldse Juwelen online.

Bekijk ook onze andere sieraden: Sieraden uit India | Tibetaanse sieraden | Maori sieraden | Sieraden uit Indonesië | Sieraden uit Afrika |

Go to Top