Zilveren oorhangers

Home » Oorbellen » Zilveren oorhangers

Zilveren oorhangers met een wereldse allure

De zilveren oorhangers van Wereldse Juwelen zijn handgemaakt en afkomstig uit verschillende landen en wereldstreken. Zoals bijvoorbeeld Indonesië, India en Mexico. Je draagt dus altijd unieke zilveren sieraden met een verhaal. Kies voor zilveren oorhangers met steen of draag lange filigrain oorbellen hangers van het fijnste zilver. De oorbellen hangers van zilver uit onze webshop zijn met zorg ontworpen en vervaardigd door talentvolle edelsmeden van over de hele wereld. Zo is ver weg, altijd dichtbij. Welke wereldse oorbellen draag jij?

Zilveren oorhangers met steen

Edelstenen maken jouw oorhangers van zilver uniek. De stenen die zijn verwerkt in onze zilveren oorhangers worden met zorg geselecteerd. Op kwaliteit, kleur én betekenis. Door ons uitgebreide aanbod, kies je altijd een sieraad dat bij je past.

Zoals bijvoorbeeld handgemaakte zilveren oorhangers met steen van topaas. De intens heldere kleur van deze edelsteen vormt een prachtig geheel met het mooie zilver van onze oorbellen. Wist je dat topaas een positieve invloed kan hebben op de meridianen in je lichaam?

Deze zilveren oorhangers met steen van topaas zouden je spiritualiteit, zelfontwikkeling en zelfverwezenlijking ondersteunen. In onze webshop vind je natuurlijk nog veel meer prachtige zilveren oorhangers met steen. Zoals oorbellen met larimar of koraal uit Mexico.

Kies je liever voor oorbellen met turkoois? Ook deze zilveren oorhangers vind je ruim gesorteerd in onze shop. Elke edelsteen staat symbool voor een unieke kracht. Onze wereldse oorbellen hangers van zilver met steen vormen samen een persoonlijk sieraad.

Waarom handgemaakte oorbellen hangers van zilver?

Omdat er maar één iemand is zoals jij. Dat geldt ook voor de zilveren oorhangers van Wereldse Juwelen. Jij bent te bijzonder voor het dragen van standaard oorbellen. Daarnaast draag je met deze zilveren oorhangers altijd een werelds sieraad met je mee.

Dat doe je om verschillende redenen. Misschien omdat je een voorliefde hebt voor Indonesië, Mexico of Thailand, of een bijzondere herinnering koestert. Onze sieraden worden gemaakt door lokale en getalenteerde edelsmeden uit alle delen van de wereld.

De passie voor het vak zie je terug in onze oorbellen hangers van zilver. Naast het selecteren van de beste edelmetalen en mooiste edelstenen, worden onze zilveren oorhangers ook met liefde gemaakt. Op deze manier kun jij ze altijd met trots dragen.

Zilveren sieraden die met de hand worden gemaakt zijn geschikt om te dragen tijdens elke gelegenheid. Lekker casual voor elke dag, tijdens een speciale gelegenheid of een feestje. Met oorbellen hangers van zilver maak je elke look compleet, uniek en van jezelf.

Wereldse oorhangers van zilver gemaakt door lokale edelsmeden

Handgemaakte sieraden vertellen een verhaal. Zeker wanneer je kiest voor de zilveren oorhangers uit onze webshop. Onze oorbellen hangers van zilver zijn afkomstig uit verschillende landen van over de hele wereld. Vervaardigd door lokale edelsmeden.

Het delven van edelmetalen en stenen zit verweven in hun cultuur. Onze edelsmeden combineren de mooiste materialen met hun talent en passie. Zo ontstaat er een prachtig en uniek sieraad met een eigen verhaal. Ze sluiten aan bij jouw persoonlijkheid en staan voor wat jij belangrijk vindt in het leven. Een warme herinnering of een etnische voorkeur.

De zilveren oorhangers met steen of gravure zijn afkomstig uit verschillende landen. Laat je meevoeren naar Peru, Thailand of kies voor een ander ambacht of wereldse cultuur. Uit jouw voorliefde voor reizen en verre landen, of geef oorbellen hangers van zilver cadeau.

Welke vorm zilveren oorhangers past het beste bij jou?

De oorbellen hangers van zilver uit onze webshop hebben verschillende vormen. Natuurlijk beslis je zelf welke vorm je het meest aanspreekt. Kies voor oorringen met vlechtmotief, hartvormige hangers van zilver of halfronde oorringen met edelsteen.

Weet je niet zo goed welke oorbellen hangers van zilver het beste aansluiten bij jouw unieke gezichtsvorm? Druppelvormige oorbellen passen het beste bij een rond gezicht. Een meer vierkant gezicht komt prachtig in balans met creolen of zilveren oorringen.

Is jouw gezicht meer hartvormig? Dan zullen lange oorhangers van zilver jouw fantastisch staan. Heb je een ovale gezichtsvorm? Dan staan alle oorbellen of hangers van zilver je goed. Natuurlijk draag je vooral de zilveren oorhangers die jij mooi vindt.

Unieke oorhangers of oorbellen van zilver met edelsteen cadeau geven

Of je nu kiest voor onze oorbellen met steentjes of zilveren hangers. Ze vormen en geweldig en uniek cadeau voor jezelf, maar natuurlijk ook voor iemand anders. Bijvoorbeeld als moeder-dochter sieraad, ter ere van een mooie herinnering of een speciaal moment.

Omdat we trots zijn op onze wereldse oorhangers van zilver, besteden we ook veel zorg en liefde aan de verzending. Bestel je handgemaakte zilveren oorbellen of hangers bij Wereldse Juwelen? Dan voorzien wij je van een gratis cadeauverpakking en verzending.

Wereldse oorbellen van zuiver edelmetaal bestellen

Bestel je jouw wereldse sieraad van zilver op werkdagen voor 17.00 uur? Dan kun jij ze zeer waarschijnlijk de volgende dag al dragen. Laten bezorgen bij een vriend, vriendin of dierbaar persoon kan natuurlijk ook. Het enige wat jij hoeft te doen is een keuze maken uit onze zilveren oorhangers.

En hoewel we zeker weten dat je direct verliefd bent op onze zilveren oorhangers met steen, kun je bij ons ook gebruik maken van 14 dagen bedenktijd. Betalen doe je natuurlijk veilig online. Gewoon vanuit de vertrouwde betaalomgeving van jouw eigen bank.

Go to Top