Oorbellen

Home » Oorbellen

 

OORBELLEN

Bewonder onze oorbellen, handgemaakt door getalenteerde edelsmeden en ambachtslieden van over de hele wereld. Ontdek de verschillende stijlen en materialen van de oorbellen die de kunstenaars met trots en oog voor detail hebben gemaakt. Prachtige zilveren oorbellen met edelstenen uit bijvoorbeeld Mexico, de Verenigde Staten, Indonesië en India.
De oorbellen uit de Verenigde Staten zijn de enige in hun soort. Ze zijn slechts één keer met de hand vervaardigd door Indianen uit de VS.
De oorbellen uit Thailand zijn gemaakt van kralen edelstenen. Rozenkwarts, agaat, kwarts, aquamarijn en pareltjes zijn slechts enkele voorbeelden van de kralen die voor deze oorbellen zijn gebruikt. De kralen bungelen aan een gouden of zilveren zijdendraad die zijn bevestigd aan een zilveren haakje.
Ook hebben we in onze collectie oorbellen die alleen van zilver zijn gemaakt. Deze oorbellen zijn met de handgemaakt door een edelsmid uit Mexico en hebben fijne en sierlijke details.
Oorbellen online bestellen bij Wereldse Juwelen is heel eenvoudig. Je kunt je ideale paar oorbellen vinden door te zoeken op het type oorbel, de verschillende collecties, prijs en de soorten edelstenen. Uiteraard pakken we je nieuwe oorbellen als cadeautje in zodat je jezelf of iemand anders kunt verwennen.

Bekijk meer zilveren sieraden: zilveren armbanden |zilveren hangers | zilveren kettingen | zilveren ringen | mala’s|

Go to Top