Hangers van edelsteen

 

EDELSTENEN HANGERS

Deze zeer geliefde collectie uit Nieuw-Zeeland bestaat uit handgeslepen edelstenen hangers. De hangers zijn geslepen van een uitstekende kwaliteit groene en zwarte jade en volledig geïnspireerd op de symboliek van de Maori. De Maori droegen hun verhalen en legendes over door middel van hun snijwerken en sieraden. Een traditioneel vervaardigde hanger, die uit liefde is gegeven en met respect wordt gedragen, zou de geest van de drager absorberen. Hierdoor worden deze hangers van edelsteen als krachtige spirituele objecten gezien.
Eén van de meeste geliefde symbolen van deze collectie hangers is de Koru. Deze spiraal vormige Koru is afgeleid van de Nieuw-Zeelandse zilvervaren en beeld het uitrollen van een nieuw varenblad uit. Deze koru hanger van edelsteen symboliseert een nieuw begin, nieuw leven en een nieuwe start.
Een andere favoriete hanger is de twist en dat komt waarschijnlijk door de mooie symboliek die deze hanger heeft. Het symboliseert de eeuwige verbondenheid tussen twee mensen. Ook al worden twee geliefden door het reizen van elkaar gescheiden, ze komen altijd weer bij elkaar terug om hun leven samen te delen. Al onze Maori hangers hebben hun speciale symboliek. Bekijk ze allemaal en bestel je edelstenen hangers online bij Wereldse Juwelen.

Bewonder alle zilveren sieraden: zilveren armbanden | zilveren kettingen | zilveren oorbellen | zilveren ringen | mala’s|

Go to Top