Zilveren armbanden met edelstenen

Armbanden met edelstenen shop je online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakt door edelsmeden van de beste kwaliteit zilver en edelstenen.

ZILVEREN ARMBANDEN MET EDELSTENEN

Zilveren armbanden met edelstenen shop je online bij Wereldse Juwelen. Handgemaakt door edelsmeden van de beste kwaliteit zilver en edelstenen.

Speciaal voor jou! Ontdek de zilveren armbanden met edelstenen handgemaakt door getalenteerde edelsmeden van over de hele wereld. Elke zilveren armband uit onze sieraden webshop is met trots en oog voor detail gemaakt. Onze zilveren armbanden zijn vervaardigd van het eerste gehalte zilver en gekeurd door een Nederlandse waarborginstelling en vervolgens voorzien van een gehalte- en verantwoordlijkheidsteken. Je bent er bij ons dus zeker van dat je echte zilveren armbanden koopt.
De collectie armbanden komt uit Mexico, Bali, Tibet en India. De zilveren armbanden uit Mexico zijn bijvoorbeeld gezet met de edelstenen koraal en turkoois, waarbij sommige edelstenen in een zeer decoratieve zetting zijn geplaatst. De edelstenen in de zilveren armbanden uit India zijn voornamelijk geplaatst in gladde zettingen. Een prachtig voorbeeld is de armband met de zeer zeldzame edelsteen Larimar.
Wie is er nu niet dol op zilveren armbanden gezet met prachtige edelstenen. Ze zijn tijdloos, passen bij elke outfit en je kunt er eindeloos mee variëren.
Je kunt in de collectie zilveren armbanden zoeken op collectie, soort edelsteen en prijs. Laat je verleiden door de prachtige collectie zilveren armbanden met edelstenen en bestel je nieuwe zilveren armband bij Wereldse Juwelen online.

Bekijk alle zilveren sieraden: zilveren hangers |zilveren oorbellen |zilveren ringen |zilveren kettingen |mala’s |

Go to Top