Kralen armbanden

 

KRALEN ARMBANDEN

Ben je op zoek naar een diverse collectie kralen armbanden? Onze kralen armbanden hebben een grote verzameling aan stijlen, van etnische tot moderne. Alle kralen armbanden zijn handgemaakt van hoogwaardige materialen door ambachtslieden van over de hele wereld. De kralen die voor deze collectie zijn gemaakt bestaan uit de mooiste materialen zoals edelstenen, zilver, jakbot, bodhi zaden, sandelhout, glas, schelp en bauxiet.
Ontdek de lange mala’s van edelstenen of bijzondere houtsoorten. Wikkel dit kralen gebedssnoer een aantal keer om je pols en je draagt een prachtig sieraad. Houdt je meer van kralen armbanden met een meer etnische uitstraling dan zijn de armbanden uit Nepal of Tibet echt iets voor jou. Prachtige stukken koraal, afgewisseld met kralen van bijenwas, Bodhi zaden of jakbot.
Maar is dit je iets te opvallend dan hebben we uiteraard ook fijne kralen armbanden gemaakt van verschillenden edelstenen. Je kunt de zoekopdracht van je kralen armband verfijnen door de juiste collectie, prijs of soorten edelstenen te selecteren. Deze collectie handgemaakte juweeltjes zijn gemaakt met jou in gedachten en heeft voor iedere vrouw een armband voor de ultieme finishing touch. Bestel je kralen armbanden online bij Wereldse Juwelen.

Bekijk alle zilveren sieraden: zilveren hangers |zilveren oorbellen |zilveren ringen |zilveren kettingen |mala’s |

Go to Top