Onze edelsmeden uit Peru hebben een prachtige collectie zilveren filigrain sieraden gemaakt. Laat je verrassen door het prachtige, fijne zilverdraadwerk. In deze nieuwe collectie staat de natuur centraal, waarbij bloemen een hoofdrol hebben gekregen. Bekijk bijvoorbeeld eens de schitterende filigrain armband met fijne bloesems, of de verfijnde oorbellen met minuscuul bewerkte bloemetjes.

De nieuwe collectie

In de nieuwe collectie vind je niet alleen oorbellen en armbanden. Zoek je een minder subtiel sieraad, waarmee je echt een statement kunt maken? Kies dan een opvallende ring, met een grote bloem of andere decoratie. Maak je echter geen zorgen; hou je meer van subtiliteit? Ook dan is de kans groot dat je in deze nieuwe filigrain collectie een ring vind die perfect bij je past. Ditzelfde geldt voor de filigrain armbanden. Wil je opvallen met subtiele details of met grootse vormen? Het kan allebei!

De collectie bestaat niet alleen uit bloemen. Bekijk bijvoorbeeld eens de verfijnde oorbellen en hangers in druppelvorm. Of combineer de oorbellen in de vorm van sterren met de mooie passende hanger. Je kunt het nog speelser maken door verschillende vormen en zilveren filigrain sieraden met elkaar te combineren. Alle filigrain sieraden zijn op dezelfde verfijnde manier en van hetzelfde mooie zilver gemaakt, waardoor de collectie een prachtige eenheid vormt. Hierdoor zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Voor welke combinatie kies jij?

Shop filigrain sieraden >