Versier je pols deze herfst met meerdere leren armbanden uit verre oorden! Wat wij zo leuk vinden, is dat elk land zijn eigen stijl en beleving heeft van hoe leren armbanden eruit moeten zien. Iets dat mooi terug te zien is in de collecties leren armbanden uit Bali, Israël en Tibet. De leren armbanden uit Bali hebben en strak stijlvol design waarbij de goudkleurige messing decoraties opvallende details zijn.

De leren armbanden uit Israël zijn niet alleen trendy, ze beschermen de drager ook tegen het kwade. Het symbool van het boze oog, dat bescherming zou bieden tegen het kwade, is mooi als bedeltje in deze leren armbanden verwerkt.

Als laatste zijn er nog de geliefde leren armbandjes uit Tibet. Geliefd vanwege hun zachte prijsje, maar zeker ook vanwege het decoratieve karakter. De armbanden zijn leuk versierd met verschillende bedeltjes, kleurrijke kralen van allerlei materialen en touw in verscheidene tinten. Kortom prachtige juweeltjes voor iedereen die wel van wat kleur houdt in de herfst. De collectie leren armbanden uit Tibet is uitgebreid met maar liefst 20 nieuwe designs. Dus laat je verrassen en shop ze allemaal.

Shop leren armbanden >