Leren armband uit Tibet met zonnebloem

Wij geen elke maand één Tibetaanse leren armband cadeau onder diegene die ons naar aanleiding van een bestelling een beoordeling hebben gestuurd. Een aantal dagen na je bestelling ontvang je van ons een email met het vriendelijke verzoek de sieraden die je besteld hebt te beoordelen. Dus geef je mening en wie weet ben jij de volgende die kans maakt op dit leuke cadeautje.

Corry is de gelukkige onder de inzendingen van de maand oktober 2015, zij krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Janien is de gelukkige onder de inzendingen van de maand november 2015, zij krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

M. van den Muyzenberg is de gelukkige onder de inzendingen van de maand december 2015, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Denise is de gelukkige onder de inzendingen van de maand januari 2016, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

José is de gelukkige onder de inzendingen van de maand februari 2016, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Sinem is de gelukkige onder de inzendingen van de maand maart 2016, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Judith is de gelukkige onder de inzendingen van de maand april 2016, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

M. Duvivié is de gelukkige onder de inzendingen van de maand mei 2016, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Joke Wams is de gelukkige onder de inzendingen van de maand juni 2016, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Annette is de gelukkige onder de inzendingen van de maand juli 2016, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Martina is de gelukkige onder de inzendingen van de maand augustus 2016, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Cor is de gelukkige onder de inzendingen van de maand september 2016, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Ralph is de gelukkige onder de inzendingen van de maand oktober 2016, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Martine is de gelukkige onder de inzendingen van de maand november 2016, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Tanja is de gelukkige onder de inzendingen van de maand december 2016, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Brenda is de gelukkige onder de inzendingen van de maand januari 2017, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Yvette is de gelukkige onder de inzendingen van de maand februari 2017, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Dallian is de gelukkige onder de inzendingen van de maand maart 2017, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Anna is de gelukkige onder de inzendingen van de maand april 2017, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Lobke is de gelukkige onder de inzendingen van de maand mei 2017, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Birgit is de gelukkige onder de inzendingen van de maand juni 2017, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

José is de gelukkige onder de inzendingen van de maand december 2018, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Livia is de gelukkige onder de inzendingen van de maand januari 2019, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Dominique is de gelukkige onder de inzendingen van de maand februari 2019, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Martine is de gelukkige onder de inzendingen van de maand maart 2019, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Rina is de gelukkige onder de inzendingen van de maand april 2019, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

D. is de gelukkige onder de inzendingen van de maand mei 2019, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Marije is de gelukkige onder de inzendingen van de maand juni 2019, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Ingrid is de gelukkige onder de inzendingen van de maand juli 2019, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Ciska is de gelukkige onder de inzendingen van de maand augustus 2019, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Daphne is de gelukkige onder de inzendingen van de maand september 2019, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Janet is de gelukkige onder de inzendingen van de maand oktober 2019, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Veerle is de gelukkige onder de inzendingen van de maand december 2019, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Petty is de gelukkige onder de inzendingen van de maand januari 2020, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Ike is de gelukkige onder de inzendingen van de maand april 2020, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

R.G. is de gelukkige onder de inzendingen van de maand mei 2020, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Dorien is de gelukkige onder de inzendingen van de maand juni 2020, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Lisette is de gelukkige onder de inzendingen van de maand juli 2020, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Brenda is de gelukkige onder de inzendingen van de maand augustus 2020, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Margreeth is de gelukkige onder de inzendingen van de maand september 2020, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Pieter is de gelukkige onder de inzendingen van de maand oktober 2020, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Romeo is de gelukkige onder de inzendingen van de maand november 2020, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Toby  is de gelukkige onder de inzendingen van de maand december 2020, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Henri  is de gelukkige onder de inzendingen van de maand januari 2021, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Elly  is de gelukkige onder de inzendingen van de maand februari 2021, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Brigit is de gelukkige onder de inzendingen van de maand maart 2021, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Peggy is de gelukkige onder de inzendingen van de maand april 2021, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Liesbeth is de gelukkige onder de inzendingen van de maand mei 2021, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Judith is de gelukkige onder de inzendingen van de maand juni 2021, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Daphne is de gelukkige onder de inzendingen van de maand juli 2021, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

H. is de gelukkige onder de inzendingen van de maand augustus 2021, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

M.H. Hoedt is de gelukkige onder de inzendingen van de maand september 2021, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Joke is de gelukkige onder de inzendingen van de maand oktober 2021, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Boukje is de gelukkige onder de inzendingen van de maand november 2021, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Belinda is de gelukkige onder de inzendingen van de maand december 2021, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Julia is de gelukkige onder de inzendingen van de maand januari 2022, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Erika is de gelukkige onder de inzendingen van de maand februari 2022, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Valentina is de gelukkige onder de inzendingen van de maand maart 2022, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Valerie is de gelukkige onder de inzendingen van de maand april 2022, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Charlotte is de gelukkige onder de inzendingen van de maand mei 2022, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Jolanda is de gelukkige onder de inzendingen van de maand juni 2022, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Yves is de gelukkige onder de inzendingen van de maand juli 2022, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

E.M. Seeman is de gelukkige onder de inzendingen van de maand augustus 2022, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

A. is de gelukkige onder de inzendingen van de maand september 2022, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Juliette is de gelukkige onder de inzendingen van de maand oktober 2022, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

C. is de gelukkige onder de inzendingen van de maand november 2022, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Anoniem is de gelukkige onder de inzendingen van de maand december 2022, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Jose is de gelukkige onder de inzendingen van de maand januari 2023, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Jasper is de gelukkige onder de inzendingen van de maand februari 2023, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Marion is de gelukkige onder de inzendingen van de maand maart 2023, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Ary is de gelukkige onder de inzendingen van de maand april 2023, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.

Paulien is de gelukkige onder de inzendingen van de maand mei 2023, en krijgt een Tibetaanse leren armband cadeau thuisbezorgd.