Een van de mooiste dingen om cadeau te geven – of om in ontvangst te nemen – zijn sieraden. Tussen die sieraden nemen de zilveren ringen een speciale plek in. Ringen worden uiteraard gedragen ter verfraaiing van het mannelijke en vrouwelijke lichaam. Het zegt iets positiefs over de degene die het aandurft om zich met een speciaal ontwerp nog mooier te maken.

Sprankelend aanbod

De zilveren ringen komen in allerlei soorten en maten voor. Het is compleet afhankelijk van de voorkeur van de dame of heer in kwestie, waar het oog op zal vallen en welke ring het best past bij het karakter van de koper. Op wereldsejuwelen.nl vind je talloze originele en spetterende ontwerpen die van iedereen een plaatje maken. De krachtige uitstraling van de Balinese zilveren ringen, bijvoorbeeld, is ongeëvenaard. In alle schoonheid glijden de prachtige versieringen rank langs de vinger. Behalve de traditionele modellen zijn daar ook de decoratieve ringen die met stenen zijn ingelegd. Amethist, Lapis Lazuli of Topaas: de Balinese ringen hebben tal van keuzes waarmee je een klassieke draai geeft aan een eigentijdse outfit. Let daarbij goed op je ringmaat. Als je zo’n mooie ring aanschaft, wil je wel dat deze perfect zit.

Shop zilveren ringen >

Fijnzinnige ontwerpen

Als Bali een eiland is waar kleuren en emoties vrijelijk de hoofdrol spelen op de ringen, dan zijn de Indiase ringen meer van de prachtige edelstenen. Met veel fijnzinnige versieringen zorgen deze ringen er automatisch voor dat je je vrolijk voelt en geven ze een fraai tintje aan je trendy look. Verder mogen ook de Tibetaanse en Nepalese zilveren ringen niet worden vergeten. Deze zijn veelvuldig versierd met inspirerende tekens en teksten in de taal van de inheemse volkeren. Op elegante wijze en met de nodige frivoliteiten ontstaat er zo een prachtig sieraad dat de tand des tijds eenvoudig zal weerstaan.

Sierlijk cadeau

Tot slot kan je ook nog een blik werpen op de Zuid-Amerikaanse zilveren ringen uit bijvoorbeeld Peru. Met subtiele tierelantijntjes weten zij de harten van iedere man en vrouw te veroveren. De ringen zijn ideaal om cadeau te doen aan iemand die je liefhebt. Door de sympathieke uitstraling geef je daarmee meer dan een ring alleen. Je geeft een beetje van jezelf. Een mooier cadeau dan dat bestaat er eigenlijk niet.

Shop zilveren ringen >