Balinese zilveren hanger met bloemblaadjes van edelsteen


Balinese zilveren hanger met bloemblaadjes van edelsteen

Nog steeds op voorraad

76,95 €
Prijs inclusief BTW, verzending en cadeauverpakking


Zilveren hanger uit Bali


Deze zilveren hanger in de vorm van een bloem komt echt tot leven met zijn glanzende edelstenen en gouden details. De knop van de bloem is gemaakt van de edelsteen citrien. Samen met de vier blauwe peervormige topazen en de vier gouden 18 karaats bloemblaadjes vormen ze een uniek geheel. De zilveren hanger is volledig met de handgemaakt door een zeer bekwame edelsmid uit Bali.

Bekijk de bijpassende kettingen.


Afmetingen: de zilveren hanger heeft een lengte van 4,0 cm en is 2,5 cm breed. De topazen hebben een lengte van 0,7 cm en zijn 0,4 cm breed. De citrien heeft een diameter van 0,5 cm.

Materialen: eerste gehalte (.925) zilver, citrien, blauw topaas en 18 karaats goud.

Land van herkomst: Indonesië.


Materiaalomschrijving: Topaas is een aluminium silicaat en komt in een verscheidenheid kleuren voor, denk aan geel, geelbruin, bruin, groen, blauw, licht blauw, rood, roze en nog vele andere tinten. Het komt zelfs voor dat topaas helemaal geen kleur heeft. Topaas is een rustgevende edelsteen die vreugde brengt en zorgt voor evenwichtige emoties. Van topaas wordt ook verondersteld dat het succes en geluk brengt. Ook wordt deze edelsteen gebruikt voor bescherming en dan met name bescherming tegen het boze oog en hebzucht. Geestelijk brengt topaas ware liefde, hoop en vrede.

Citrien komt van de Franse naam citroen, hoewel citrien meer een gouden kleur heeft dan een citroengele. Citrien is een variëteit van kwarts en de gele kleur wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van ijzer. Citrien wordt ook wel de succes steen genoemd, citrien zou succes bevorderen op verschillende gebieden en op vele manieren. Deze gouden edelsteen zou vooral gebruikt worden om succes in het bedrijfsleven te bevorderen. Een andere positieve eigenschap van citrien is het brengen van geluk aan de drager van de steen. Het verwijdert negatieve energie en brengt positiviteit.

 

Wij bevelen ook het volgende aan:

* Prijzen inclusief BTW en verzending

Klanten die dit product kochten, kochten ook

* Prijzen inclusief BTW en verzending

Blader ook door deze categorieën: Zilveren Hangers, Onze Collectie Zilveren Sieraden uit Indonesië